Cok tesekkur ederım :)) Suan uyguladıgım kendı kendıme yaptıgım bi diyet aslında . Gun icerisinde istediğim kadar sekersiz kahve iciyorum acıktıgımda 1 salatalık , biraz peynir veya yoğurtla gecistirmeye calısıyorum. Ekmek kola abur cubur tamamen kestim 4 gundur zaten kahve istah kesiyor :) onun dısında da aslında pek inanarak baslamamıstım ama ciddi faydasını gördügüm zencefil zerdecal tarcın karısımı yiyorum tadı pek hos degil ama tartıda farkediliyor:) aksam da 1 parca yagsız et normal yogurt bol su icmeye calısıyorum :)4 gunde 4 kilo vermissiniz tebrik ederim.
Tabi ki genel olarak vermis oldugunu kilo da super. Dikkatimi en cok bu cekti ama
Nasil verdiniz, ne diyeti bu
Anladimm. Bikmadiniz mi salatalik yogurt yemektenCok tesekkur ederım :)) Suan uyguladıgım kendı kendıme yaptıgım bi diyet aslında . Gun icerisinde istediğim kadar sekersiz kahve iciyorum acıktıgımda 1 salatalık , biraz peynir veya yoğurtla gecistirmeye calısıyorum. Ekmek kola abur cubur tamamen kestim 4 gundur zaten kahve istah kesiyor :) onun dısında da aslında pek inanarak baslamamıstım ama ciddi faydasını gördügüm zencefil zerdecal tarcın karısımı yiyorum tadı pek hos degil ama tartıda farkediliyor:) aksam da 1 parca yagsız et normal yogurt bol su icmeye calısıyorum :)
Anladimm. Bikmadiniz mi salatalik yogurt yemekten
5 gunde 5 kilo diye bir diyet var. Ben onu uyguladim da mesela ilk gun patates gunuydu sadece haslanmis patates yenebiliyor. Patatesten tiksindim. 3.gun et gunuydu etten tiksindim. Siz bikmiyorsaniz ne guzel valla
Tebrik ediyorum. Ama birakinca geri alirsiniz gibi geldi sabah oglen hicbir sey yemiyor musunuzyoksa ogunleri yiyip de sonrasinda aciktiginizda mi salatalik peynir yogurtla gecistiriyorsunuz
Aslında normalde protein agırlıklı beslenip istediğimiz kadar yediğimizde yani dukan mantıgıyla da 1 ay gibi bi sürede verebilirim hic ac kalmadanAnladimm. Bikmadiniz mi salatalik yogurt yemekten
5 gunde 5 kilo diye bir diyet var. Ben onu uyguladim da mesela ilk gun patates gunuydu sadece haslanmis patates yenebiliyor. Patatesten tiksindim. 3.gun et gunuydu etten tiksindim. Siz bikmiyorsaniz ne guzel valla
Tebrik ediyorum. Ama birakinca geri alirsiniz gibi geldi sabah oglen hicbir sey yemiyor musunuzyoksa ogunleri yiyip de sonrasinda aciktiginizda mi salatalik peynir yogurtla gecistiriyorsunuz
Yok ben harfi harfine uymadim onun icin 1.7 gibibir kilo vermistim 5 gunde. Bunun icin de o eziyeti cekmem bir dahaA
Aslında normalde protein agırlıklı beslenip istediğimiz kadar yediğimizde yani dukan mantıgıyla da 1 ay gibi bi sürede verebilirim hic ac kalmadanama yazın geliyor olması gözümü karartmış durumda suan :)) Kiloların geri alınmasına gelirsek istediğim kiloya ulaştıkdan sonra haftada 1 gun diyet veya yürüyüs yapıp korunabilecegini daha önce görmüstüm dukan mantıgı yani üşenmez yapabilirsem onun dısında ekmek cips cikolata yemezssem de koruyabiliyorum rahatlıkla . Aynı seyleri yemek cok sıkıcı ama inanın tartıda her sabah daha zayıflamıs görünce motive oluyorum bence 15 gün icin bu sekilde zorlanmaya deger gibi ya bıktım zaten artık diyetlerden sizin 5 günlük diyetinizin faydasını görüyor musunuz :)
Ben yapabiliyosam herkes yapar diye düsünüyorum :) hic oyle bırakınca dayanamam cok yerim diye şartlandırmayon kendinizi :)Yok ben harfi harfine uymadim onun icin 1.7 gibibir kilo vermistim 5 gunde. Bunun icin de o eziyeti cekmem bir daha
Sizde ise yariyorsa devam edin hic girmeyin 5 gunde 5 kilo diyetine falan. Her gun eksi gormek evet cok guzel bir motivasyon kaynagi ve almadan koruyarak giderim diyorsaniz da saygi duyarim. Ben biraktigim gibi sacmalamaya basladigim icin
Cogu zaman hep eski kiloma döndügüm icin ister istemez bu dusunce oluyor bendeBen yapabiliyosam herkes yapar diye düsünüyorum :) hic oyle bırakınca dayanamam cok yerim diye şartlandırmayon kendinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?