Hedef tartıda 50'yi görmek sonrada o kiloda kalmak :D

sabah 53.9 u gördüm tartıda oleyyyy :KK9:

kahvaltım 1 domates
1 salatalık ve maydanoz
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
şekersiz çay

dün yüzdüm bugünde yüzeceğimm sonrada salıdan pazara kadar şehir dışında olacağım spor yapamıycam ama vakit bulursam yürürüm bide yediklerime dikkat edicem etmeliyimm :):KK55::KK68::p

Dün denizden geldikten sonra dusa girmeden 25 dk kadar kardiyo yapıp baya terledim ve dusa oyle girdim artik kendime spor yapmak icin vakit yaratamadigimda dustan once yarim saat kadar yapsam yeterli olur bence hic yoktan iyidir :)

Dun aksam yemeginde zeytinyağli pirasa yemegi ve 3 4 kasik makarna yedim yaninda yogurt ve biraz salata.

Bu sabah yine limonlu suyumla basladim kahvaltida 2 dilim cok tahilli ekmek ve yagsiz beyaz peynirle yapilmis tost 1 yumurta bi kucuk domates ve 7 8 zeytin yedim yaninda sekersiz cayla.

Bugun islerim cok utu valiz hazirlama vs derken su icmeyi unuttum hep o kötü oldu :/

Simdide ara ogun olarak 1 bardak tarcinli sut ile biraz cig badem 2 gun kurusu 1 hurma yedim :)
VL79Qr.jpg

Aksam yemeginide 7 gibi yerim ve gunu kapatirim bu önümüzdeki 1 hafta yokum sehir disindayim umarim kilo almadan geri donerim :)

Dün denizden geldikten sonra dusa girmeden 25 dk kadar kardiyo yapıp baya terledim ve dusa oyle girdim artik kendime spor yapmak icin vakit yaratamadigimda dustan once yarim saat kadar yapsam yeterli olur bence hic yoktan iyidir :)

Dun aksam yemeginde zeytinyağli pirasa yemegi ve 3 4 kasik makarna yedim yaninda yogurt ve biraz salata.

Bu sabah yine limonlu suyumla basladim kahvaltida 2 dilim cok tahilli ekmek ve yagsiz beyaz peynirle yapilmis tost 1 yumurta bi kucuk domates ve 7 8 zeytin yedim yaninda sekersiz cayla.

Bugun islerim cok utu valiz hazirlama vs derken su icmeyi unuttum hep o kötü oldu :/

Simdide ara ogun olarak 1 bardak tarcinli sut ile biraz cig badem 2 gun kurusu 1 hurma yedim :)
VL79Qr.jpg

Aksam yemeginide 7 gibi yerim ve gunu kapatirim bu önümüzdeki 1 hafta yokum sehir disindayim umarim kilo almadan geri donerim :)
iyi yolculuklar arkadaşım:KK24:

en son 53.1 kilo ile 2 gün önce ameliyata girdim şimdilik diyeti ve sporu mecburen bıraktım iyileştikten sonra devam edeceğim inşallah :)

çoook uzun bir aradan sonra +1 bebiş ve 5-10kilo fazlasıyla yine burdayım :KK70:

emzirdiğim için çok acıkıyorum kilolarda gitmiyor haliyle ama bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye ve hafif egzersizlere başlıyorum. bugün yediklerimi be yaptıklarımı yazmakla başlıyorum işe :KK22:

sabah kahvaltım 2 küçük köy yumurtası ve peynirle yapılmış omlet 2 dilim ekmek zeytin reçel 1 fincan açık çay

arada 1 kutu süt200ml ve 1 pk diyet bisküvi

1 sade kahve

akşam yemeği ton balıklı peynirli salata 1 dilim çok tahıllı ekmek

gün içinde bol su

kızımla bebek arabasıysla yürüyüş yaptım tempolu sayılabilcek şekilde :) en aZ 5 km yürümüşümdür

hamile kalmadan önce tedavi gördüğüm için 57 kilo olmuştum ve o kiloyla hamile kaldım
12 kilo aldım 69 la doğuma girdim
doğumdan sonra 10 kilo verip 59a kadar düşmüştüm fakat son zamanlarda emzirmeden dolayı aşırı acıktığım için yediklerimede dikkat etmediğim için 2 kilo daha aldım ve şu an ki kilom 61 hedefim şimdilik 55 kg olmak bakalım emzirirken bunu başarabilecekmiyim beni takipte kalınnnn :21:

Günaydın canım ben uzun zamandır foruma girmeyince senin konunuda unutmuşum tabi sabah bildirim gelmiş diye açtım ilk mesajını tekrar okudum o zamanda çok şaşırmışım çabuk kilo vermene yine şaşırdım:KK48: maşallah sana boyunu bilmiyorum ama aslında kilon çok iyi birde doğum yapmışsın harika bir şey bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin! ben hala bekarım yani bebek yok ama kilolar fazlasıyla mevcut:kızgın: Hadi kolay gelsin istediğin kiloları ver inşallah!

Günaydın canım ben uzun zamandır foruma girmeyince senin konunuda unutmuşum tabi sabah bildirim gelmiş diye açtım ilk mesajını tekrar okudum o zamanda çok şaşırmışım çabuk kilo vermene yine şaşırdım:KK48: maşallah sana boyunu bilmiyorum ama aslında kilon çok iyi birde doğum yapmışsın harika bir şey bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin! ben hala bekarım yani bebek yok ama kilolar fazlasıyla mevcut:kızgın: Hadi kolay gelsin istediğin kiloları ver inşallah!

merhaba tatlım boyum çok uzun değil malesef 1.62 çok kilolu durmuyorum aslında ama sezeryandan dolayı kalan bi göbek mevcut haliyle bende doğumdan önce iyi kilo verebildiğim için şimdi bu kilo fazla geliyor tabi bana ve hamile kalmadan önceki kıyafetlerimi giymek istiyorum giyemiyorum olmadığı için o yüzden sırf kıyafetler için kilo vercem hehe :D inşallah verebilirm tabide bu boğazla zor biraz dün hem gündüz hem gece misafirim vardı bebişi görmeye geliyorlar hep bende gelenlerle birlikte tatlıları hamur işlerini götürüyorum hep nasıl vercem bilmiyorum yanii

dün yediklerim

sabah kahvaltısı 2 dilim çok tahıllı ekmekle yapılmış kaşarlı tost peynir zeytin reçel domates salatalık 2 fincan çay

öğlen arkadaşlarım geldi onlara çikolatalı toplar yapmıştım haliyle 3 çikolatalı top 1 sade kahve içtim

akşam yine misafirim vardı akşam yemeği yemedim o yüzden yoğurtlu mayonezli havuçlu mısırlı patates salatası yaptım ondan yedim 2 tuzlu kurabiye 2 de yinr çikolatalı toplardan yedim çay içtim

gün içinde su içmeye dikkat ediyorum
dün misafirlerden dışarı çıkıp yürüyüş yapamadım ama evde temizlik yaptım süpürge toz alma yer silme fln biraz kalori yakmışımdır heralde
zaten gün içinde hep emzirdiğim için oda baya kalori yaktırıyormuş hadi bakalım acıktırmasa bide şu emzirmek daha iyi olucak :D

bu sabah ki kahvaltım
2 köy yumurtası haşlama çok küçüktü o yüzden 2
peynir zeytin reçel 3 dilim çok tahıllı ekmek
abarttım biraz ama kahvaltıyı sağlam yapmak lazım diyollaaa :P

gün içinde abartmamayı umuyorum inşallah :D

Back
X