- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
Hedefff 55 kilo olmakkk,istıkrarlı bır sekılde devam edersem 55 olacagıma ınanıyorum.evlendıkten sonra aldıgım kılolar ıle 58 den 65 e merdıven dayamıstım kı dur dedım kendıme .Gece yatmadan once bıle bıseler yıyıp yatanlardandım tatlı ıle aram yok ama ekmegı acayıp yerdım doydugumu anlamazdım ekmek olmazsa öle kepek ekmegı cavdarlı ekmek fln bana gore degıldı bıde hıc 58 den yukarı olmamıstım kı taki evlenene kadar:) kendıme dur dedıkten sonra ekmegı kestım,hee cayımıda 3 sekerlı ıcerım onuda sekersız ıceyım dedım denedım olmadı sekerı azalttım ıns tamamen bırakacagım.oyle ac flnda kalmıyorum.sabah kahvaltı alıskanlıgım yoktu artık kahvaltı edıyorum 1 kepek ekmegı 5 zeytın kıbrıt kutusu kadar peynır ve tek sekerlı cay
ara ogun olarak formun su sunta gıbı bıskuvılerınden yıyorum bazen,bazende salatalık elma bunun gıbı seyler
oglen corba salata ve zeytınyaglı bı yemek (tabı bıde ısyerınde yemek ne cıkarsa sansa bazen =)
aksam ya hafıf kahvaltı yada corba salata yıyerek yemeklerıme dıkat emeye basladım ve suan tam 63 kıloyum boyum 1.66, 55 kılo olmak ıstıyorum:)haydee elın bırlıkte olalımmmm
ara ogun olarak formun su sunta gıbı bıskuvılerınden yıyorum bazen,bazende salatalık elma bunun gıbı seyler
oglen corba salata ve zeytınyaglı bı yemek (tabı bıde ısyerınde yemek ne cıkarsa sansa bazen =)
aksam ya hafıf kahvaltı yada corba salata yıyerek yemeklerıme dıkat emeye basladım ve suan tam 63 kıloyum boyum 1.66, 55 kılo olmak ıstıyorum:)haydee elın bırlıkte olalımmmm