• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim 60 kilo :)))

Fadimemmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
6
0
86
Ankara
Artık benim de bir diyet günlüğüm var. Bundan sonra hergün yediklerimi paylaşacağım. Ayrıca hergün Ebru Şallı' nın Beyaz Tv' de yayınlanan programında. yaptırdığı pilates hareketlerine de başlayacağım. Halihazırdaki videoları tercih etmiyorum, çünkü hergün aynı videoları izlersem çok çabuk sıkılacağıma eminim. Hadi bakalım:))) güncel kilom 69.

Artık benim de bir diyet günlüğüm var. Bundan sonra hergün yediklerimi paylaşacağım. Ayrıca hergün Ebru Şallı' nın Beyaz Tv' de yayınlanan programında. yaptırdığı pilates hareketlerine de başlayacağım. Halihazırdaki videoları tercih etmiyorum, çünkü hergün aynı videoları izlersem çok çabuk sıkılacağıma eminim. Hadi bakalım:))) güncel kilom 69.
Bende 69um benimde ilk hedefim 60 :)) sonra belki 55 :))

E hadi başlayalım o zaman. Aslında benim de aklımda 55 rakamı var ama önce yakın bir rakam seçeyim sonra hedefi büyütürüm dedim. Sevgiler

Bu günkü kahvaltim fotografta da göründügü gibi. Aksam 45 dakika yürümeyi ve pilates yapmayi planliyorum. Haftaya cuma gününe kadar tartilmak yok. Bakalim neler olacak.

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    FullSizeRender.webp
    6 KB · Görüntüleme: 79
Dün aksam bugdayla yaptigim yogurt corbasi ve sebzeli kinoa yedim ve yemegin 3 saat sonrasinda pilates yaptim. Bugün yine kahvaltim dünkü gibiydi. Aksam her zamanki gibi pilates yapacagim. Bu sefer Ebru Salli`nin 20.09.2016 tarihli pilates videosunu yapacagim.

Aksam yemeginde yesil mercimek yemegi, mevsim salata ve salatalik tursusu vardi. Günü 45 dakika yürüyüs ve üzerine pilatesle kapatiyorum.

Back
X