- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
Selam kızlar.
Az önce tartıldım. 95.2 kiloyum.
Maalesef çok kilo vermem gerekiyor. Hemde çok kısa bir sürede...
Şimdi bir çoğunuz çok sağlıksız diyecek. Lakin ben uzun sürede verdiğim kiloları da geri alıyorum. Ve şu an bu kiloyu 1 ayda vermek zorundayım. Zayıf görünmeyeceğim belki ama bu halimden iyi olacağına eminim. Yaklaşık 9 ay önce 104 kiloydum. 94 e düşmüştüm. Hatta geçen hafta 93 küsürleri gördüm tartıda. Sonra 2 gün diyeti bıraktım. 3. gün tartıldım. Baktım 97 küsürlerdeyim, kan beynime yürüdü...
Bırakınca hop, hemen alıveriyorum. 3 gün dişimi sıktım geri 95.2 ye geldim.
104den 95e spor yapmadan, sadece yediklerime dikkat ederek düştüm.
Bu sefer sağlam bir programa uyma konusunda kararlıyım.
Bu program bir diyetisyenin verdiği, emziren bir kadının uygulayabileceği bir diyet.
Sütün kesilir mi diye düşünmeyin, kesilmiyor.
Programla 80 kilo biri bir buçuk ayda hiç spor yapmadan 8 kilo verebiliyor. Denendi.
Ben bu programa sadece spor ekleyeceğim ve bir ayda 12 kilo vermeye çalışacağım. Emzirmemi ve sporu da göz önünde bulundurarak böyle bir hedef koydum kendime.
En azından bi 83 ü görmek istiyorum bir ay sonra. Nasılsa geri alıyorum.
Bakalım ne kadar işe yarayacak.
Bu arada arkadaşlar ben liseden beri sürekli diyet yapıyorum. Denemediğim program kalmadı diyebilirim. Ama hayatım boyunca bırakın bu kiloları, 83ü göreceğimi bile düşünmemiştim.
İlk diyetime 52 kiloyla başlamıştım. 48 kiloya düşmüştüm 5 günde...
Şimdi diyorum ki 55e bile razıyım. Bu arada boyum 1,63...
Diyeceğim o ki; sakın 2 3 kiloya takılıp hızlıca kilo verme peşine düşmeyin, geri alır pişman olursunuz.
Senelerdir bir alıp bir veriyorum. Haftada 6 kilo verdiğim de oldu. 15 günde 11 kilo verdiğim de. Hatta o zaman bu kadar kilolu bile değildim. 70 kilo falandım.
Her neyse, ben bugün diyete başlıyorum ve günlüğümü oluşturuyorum.
İnşallah ömrümüz boyunca bir daha bu kiloları görmeyiz. Zaten görürsem, tüp mide ameliyatı yaptıracağım. Bıktım artık diyet yapmaktan.
Diyet arkadaşlığı yapmak isteyen varsa ben buradayım.
Kararlıyım. Bu kilolardan kurtulacağım inşallah...
Az önce tartıldım. 95.2 kiloyum.
Maalesef çok kilo vermem gerekiyor. Hemde çok kısa bir sürede...
Şimdi bir çoğunuz çok sağlıksız diyecek. Lakin ben uzun sürede verdiğim kiloları da geri alıyorum. Ve şu an bu kiloyu 1 ayda vermek zorundayım. Zayıf görünmeyeceğim belki ama bu halimden iyi olacağına eminim. Yaklaşık 9 ay önce 104 kiloydum. 94 e düşmüştüm. Hatta geçen hafta 93 küsürleri gördüm tartıda. Sonra 2 gün diyeti bıraktım. 3. gün tartıldım. Baktım 97 küsürlerdeyim, kan beynime yürüdü...
Bırakınca hop, hemen alıveriyorum. 3 gün dişimi sıktım geri 95.2 ye geldim.
104den 95e spor yapmadan, sadece yediklerime dikkat ederek düştüm.
Bu sefer sağlam bir programa uyma konusunda kararlıyım.
Bu program bir diyetisyenin verdiği, emziren bir kadının uygulayabileceği bir diyet.
Sütün kesilir mi diye düşünmeyin, kesilmiyor.
Programla 80 kilo biri bir buçuk ayda hiç spor yapmadan 8 kilo verebiliyor. Denendi.
Ben bu programa sadece spor ekleyeceğim ve bir ayda 12 kilo vermeye çalışacağım. Emzirmemi ve sporu da göz önünde bulundurarak böyle bir hedef koydum kendime.
En azından bi 83 ü görmek istiyorum bir ay sonra. Nasılsa geri alıyorum.
Bakalım ne kadar işe yarayacak.
Bu arada arkadaşlar ben liseden beri sürekli diyet yapıyorum. Denemediğim program kalmadı diyebilirim. Ama hayatım boyunca bırakın bu kiloları, 83ü göreceğimi bile düşünmemiştim.
İlk diyetime 52 kiloyla başlamıştım. 48 kiloya düşmüştüm 5 günde...
Şimdi diyorum ki 55e bile razıyım. Bu arada boyum 1,63...
Diyeceğim o ki; sakın 2 3 kiloya takılıp hızlıca kilo verme peşine düşmeyin, geri alır pişman olursunuz.
Senelerdir bir alıp bir veriyorum. Haftada 6 kilo verdiğim de oldu. 15 günde 11 kilo verdiğim de. Hatta o zaman bu kadar kilolu bile değildim. 70 kilo falandım.
Her neyse, ben bugün diyete başlıyorum ve günlüğümü oluşturuyorum.
İnşallah ömrümüz boyunca bir daha bu kiloları görmeyiz. Zaten görürsem, tüp mide ameliyatı yaptıracağım. Bıktım artık diyet yapmaktan.
Diyet arkadaşlığı yapmak isteyen varsa ben buradayım.
Kararlıyım. Bu kilolardan kurtulacağım inşallah...