Hedefim belli ama yolu bilmiyorum

Katre10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
48
23
38
Herkese merhaba lisans öğrencisiyim. Insan kaynaklari üzerinde çalışmak istiyorum seneye 3.sınıfım isteğe bağlı stajım var ama sehrimde bu alanda imkan yok . Nasıl tecrübeler edinmeliyim danışacağım çevrem olmadığı için önerilerinizi bekliyorum internetten araştırmalar yaptım ama birincil ağızdan sizden yardım almak bana daha yardımcı olacaktir

Sehrimde bu alanda imkan yok demissin,iş hacmi buyuk illerde stajda verilecek miktar(onu da verirlerse)hayatinizi surdurmeye yetmez.Aileniz destek olabilecekse neden olmasin.

Yasadiginiz ve okuduğunuz şehir aynı mi? Bu ise ayırabilecek bütçeniz var mı?

Is imkani olarakta yok staj olarakta küçük şehir çünkü . Ama mezun olduğum zaman iş için şehir dışına çıkacağım o yüzden suanlik neler yapabilirim bilmiyorum

Evet üniversite ile yaşadığım şehir aynı ama insan kaynaklari üzerine olmadığı için ne gibi yerlerde staj yapabilirim bilmiyorum hedefimi değiştirmek istemiyorum

Size iyi referans olabilecek sirketler deneyim isteyecek yada cok cüzi bir rakam karsiligi çalışmanız istenecek.1-2 yıl deneyim sürecinde cepten yeme durumunuz varsa bir yerden baslayin.

Yaz için büyük şehirlerden birinde insan kaynakları Danışmanlık şirketlerinde tercihen çalışabilirsiniz.

Herkese merhaba lisans öğrencisiyim. Insan kaynaklari üzerinde çalışmak istiyorum seneye 3.sınıfım isteğe bağlı stajım var ama sehrimde bu alanda imkan yok . Nasıl tecrübeler edinmeliyim danışacağım çevrem olmadığı için önerilerinizi bekliyorum internetten araştırmalar yaptım ama birincil ağızdan sizden yardım almak bana daha yardımcı olacaktir
İyi bir işe alım uzmanı olun lütfen demeye geldim. Teknik görüşmeden hiç tirsmam ama şu ik görüşmeleri benim yüreğime indirecek.
Tavsiyem İstanbul'da staj yeri bulmanız, diğer şehirlere göre biçilmiş kaftan.

Back
X