• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim gittikçe büyüyen göbeğimden kurtulmak

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Merhaba günlüğüm ve bana katılacak arkadaşlar...Burada daha önce kendi topiğimde ve başka topiklere yazarak güzel kilolar verdim...Fakat buradan uzaklaşınca 6 kilosunu geri aldım..Eğer çaba sarfetmezsem almayada devam edeceğe benziyorum...Yani kilolar beni esir aldı...Ama suç kiolarda değil tabiki benim iradesizce yedikleride yani bende...Daha önce kilo vermiştim şimdide verebilirim hemde beslenmemde yapacağım küçük değişikliklerle...Bu güne not düşüyorum 24.02.2014 bu topik son diet topiğim bu iş ya bitecek ya bitecek....Katılmak isteyen arkadaşları beklerim...

Son düzenleme:
Daha öncedende buraya günlük açtım güzel kilolarda verdim fakat bu sıralar bir miktarını geri aldım...Amacım bu topik son olsun ben bu kilolardan kurtulayım...Benim gibi düşünen arkadaşlarımıda topiğime beklerim :16::16:

Hülya guzel bir dönuuş yapmissin.
Benimde vermem gereken 7kilo warr.

Saol canım...Sen başlarken ben hala bu kilolardaydım bak o kadar kilo verip beni yaakaladın ...Maşaallah sana 41 kere :nazar:

Onceki werdigin 15kiloyu neden unutuyorsun.
Bend eylulden bu yana 11kilodan fazla gittii.
Verdimdee aç dolasarak verdimm hatirlasanaaa..

Onceki werdigin 15kiloyu neden unutuyorsun.
Bend eylulden bu yana 11kilodan fazla gittii.
Verdimdee aç dolasarak verdimm hatirlasanaaa..

Haklısın canım kiloyu korumakta önemli benim durum o açıdan vahimleşiyo...Eşim bile benle uğraşır oldu kilo verdin geri alıyorsun diye...

Haklısın canım kiloyu korumakta önemli benim durum o açıdan vahimleşiyo...Eşim bile benle uğraşır oldu kilo verdin geri alıyorsun diye...

En buyuk korkum verdigim kiloyu geri almak. Esimin dilinden bende düsemem.
4gundr regl suruyor. Spor yapmayi biraktim. Ondan bide yedim 2gundr. Allah kmseyi esinin diline dusurmesinn ;))

En buyuk korkum verdigim kiloyu geri almak. Esimin dilinden bende düsemem.
4gundr regl suruyor. Spor yapmayi biraktim. Ondan bide yedim 2gundr. Allah kmseyi esinin diline dusurmesinn ;))

Amin canım...Reglin bitince başlarsın artık sporla incelmek güzel fakat ben pek yapamıyorum bu aralar ip atlayamaya başlayacağım.

Merhaba sevgili günlükçüğüm ...Buraya gelmeden olmuyor tutamıyorum şu boğazımı...:50::50:

Sevgili günlüğüm yoluma sninle devam ediyorum...Bugün başladım bu defa son olacak...

Bugünden itibaren sadece yediklerime dikkat edeceğim haftaya işe başlıyorum o zamanda spora ihtiyacım kalmayacak:10::10:

selamlar tatlımm hayırlı olsun güncen :16:
kimseciklerin uğramadığından yakınmışsın da bi selam vereyim dedim sanırım yediklerini egzersizlerini not etmiyorsun günlüğe göremedim de :ssz:

selamlar tatlımm hayırlı olsun güncen :16:
kimseciklerin uğramadığından yakınmışsın da bi selam vereyim dedim sanırım yediklerini egzersizlerini not etmiyorsun günlüğe göremedim de :ssz:

Evet edemedim daha doğrusu bir başladım bir bıraktım...İlk yazdığım günden beri bir istikrar olmadı bugünden itibaren yazacağım İnşallah uğradığın için teşekkür ederim...

Slm bende kilolarımdan şikayetçiyim 64 kiloyum 55 e düşmeye çelışıyorum
ne mi yapıyorum daha şimdilik ekmegi kesyim
azmedemiyorum ama başarmam lazım artık
benim de eşim çok dalga geçiyo
hamileleikten önce 50kg dım

Slm bende kilolarımdan şikayetçiyim 64 kiloyum 55 e düşmeye çelışıyorum
ne mi yapıyorum daha şimdilik ekmegi kesyim
azmedemiyorum ama başarmam lazım artık
benim de eşim çok dalga geçiyo
hamileleikten önce 50kg dım

Merhaba arkadaşım hoşgeldin...Bende aynı durumlardan muzdaribim eşim dalga geçer benimde...Malesef günümüzde güzellik zayıflıkla eş anlamlı hale gatirildi...

Back
X