• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim gittikçe büyüyen göbeğimden kurtulmak

merhaba arkadaşım hoşgeldin...bende aynı durumlardan muzdaribim eşim dalga geçer benimde...malesef günümüzde güzellik zayıflıkla eş anlamlı hale gatirildi...
öle valla tabii görüyorlar tvdeki mankenleri oyuncuları hepsi taş gibi ee bizide hemen eleştirmeye çalışıyolar.valla bi tutsam agzımı olacakda....
çikolata ve kuru yemişden vazgeçmem lazım önce ama olmuyooo
akşamlarıda spor yapmalıyımmm
ben doğum yaptım ama işteee birden aldım vermemde güç oluyo allahtan çok diilim

öle valla tabii görüyorlar tvdeki mankenleri oyuncuları hepsi taş gibi ee bizide hemen eleştirmeye çalışıyolar.valla bi tutsam agzımı olacakda....
çikolata ve kuru yemişden vazgeçmem lazım önce ama olmuyooo
akşamlarıda spor yapmalıyımmm
ben doğum yaptım ama işteee birden aldım vermemde güç oluyo allahtan çok diilim

Evet fazla bir kilon yok...Çikolatayı küçük parçalar halinde bölerek gün içine yayarsan hem az tüketirsin hemde tatlı ihtiyacını giderebilirsin...Ah canım sadece tv de olsa iyi artık günümüzde herkes taş gibi olmanın peşinde...

Ara öğün olarak 3 ceviz,10 fındık yedim...Şimdide bir kase rus salatamı yiyorum acıkırsam yoğurt yada meyve yiyeceğim...

,Günaydın günlüğüm...Şimdi kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta,2 çatal yumurta,1 dilim ekmek,2 çatal çikolata,çeyrek kk tulum peyniri,yarım kk kaşar peynir...Biraz abarttım galiba...

Merhaba sevgili günlük...En son yazdıklarımdan sonra malesef kilo vermek yerine aldım...Ve bugün tartıda 70 i gördüm...Bu akşam itibariyle başladım artık lafla değil icraayla göstereceğim nasıl kilo veriliyor...

Back
X