• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye alınmalı mı

mel_o

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
15
0
16
Kocaeli
Kızlar hamileyim dogumuma az kaldi sinirlerim bozuldu dogum hediyesi kayinvaldmin alması gerekmezmi ufakta olsa.birtek bebege bişeyler aldi sanki bebek yumurtadanmi cikiyor kimisini duyuyorum altin yada bilezik takiyo gelinine.cok kafaya taktim sizceeer ?

Belki doğumunda takar bekle biraz şimdiden kurma bebeğini sağlıkla kucağına alırsan inş

aman ya, taksa ne olur takmasa ne olur? sen sağlıcskla bebeğine kavuş, sağlıklı bi hamilelik geçir de, hediye kalsın

ay şu kadınların istekleri hiç bitmiyor :) gelin kaynanası olmak istemiyorum. :37:

Bi dur ayol daha doğurmadan ne bileziği taksın kadıncağız. Hele bi doğur; haket önce:)))))))

Kızlar hamileyim dogumuma az kaldi sinirlerim bozuldu dogum hediyesi kayinvaldmin alması gerekmezmi ufakta olsa.birtek bebege bişeyler aldi sanki bebek yumurtadanmi cikiyor kimisini duyuyorum altin yada bilezik takiyo gelinine.cok kafaya taktim sizceeer ?

öyle bi zorunluluğu yok içinden gelir ne ala siz ona anneler gününde aldınız mı hediye

Iyi de, siz de bebegi hediye almak icin dogurmuyorsunuz ya : )

Bebeginiz zaten en büyük mucize en büyük hediye daha ne oslun?

:16:

kimse kimseye bişey almak zorunda değil, öyle bi gereklilik yok ve hatta gereklilik, gelenek diye alıyorsa zahmet edip almasın...hediye içten gelerek alınıyorsa hediye olur...gelmiyorsa da eyvallah...

siz onun bunun kaynanasının, kocasının, bilmemnesinin aldıklarını hesaplarsanız daha çoook sinir sahibi olursunuz...

benim kaynanam çocuğuma da almadı eee ben napayım şimdi..ne kadar sinir olayım??? alsaydı sağolsundu, ama almadı bişey diyemem kimseden bişey beklemem...

Kadınların altın sevdası hiçbir zaman bitmezz:) o senin kv bağlı normalde nasıl eli açık mıdır hediye falan alır mı sana.?

Sen ona dogumgünlerinde, anneler gününde aliyorsun, araniz iyiyse, ozaman sana bir hediye yapar bence, ama altin takani duymadim, genelde parfüm, kiyafet vs gibi birseyler olabilir. Cocugada bir altin takilir yada esya falan alinir -ki onu yapmayanda cok.

benım kayınvalıdem bana takmadı cnm hıcte aklımdan gecırmedım ınankı oglu taktı daha nekı
amann böyle takıydı dünya malı ıcın bozulmaya degermı
cok ta severım kayınvalıdemı ıcımde bıle gecırmedım

Ayrıca çocuk doğurmakla kaynanaya lutfetmiş mi oluyorsun ki hediye bekliyorsun vallahi anlamak çok zor.

Ayol çocuk doğuruyorsan kendine doğuruyorsun; kaynanaya ne.

Anneanneler daha çok sahiplenir bebeği; yeri gelince babaanne dışarıda kalır. E takıversin anneannesi bir bilezik.

Bebeğe yapıyorsa daha ne olacak ki ?

Çocuk doğurmak veya evlenmek kadınlara oldukları dışında bir değer katmıyor keşke bunu kabullenebilsek.

Bu mantıkla bakınca senin anneninde eşine altın saat falan alması lazım, eee bebeği tek başına yapmadın ya. :34:

valla canım herkeste aynı adet yok benim kayınvaldemlerde de yok onlar hep bana sordular evlenirken falan ona göre yaptılar hamile kaldığımda da nasıl oluo falan die yine sordular bende içinizde gelirse takılır ama almak zorunda deilsiniz die ayak yaptım sonra ısrar edince ne istedigimi söledim :)))

Oyle bir mecburiyeti yok, icinden gelirse takar, gelmezse ya da durumu yoksa takmaz.
Kendinize takilacak mala degil bebeginize odaklanin bence.
Bir de kusura bakmayin ama bazi kadinlarin boyle her seyde mal mulk beklemesi cok nahos gorunuyor. Ticaret yapmiyorsunuz sonucta. Bu tur beklentiler huzursuzluktan baska birsey yaratmaz. Isterse cocuga takar zaten, size altin takilacak bir durum yok...

Son düzenleme:
sinirlerini bozduğun şeye bak .bide hamilesin böyle gereksiz şeyleri takma. hem belkide almadı ama alıcak bilmiyorsun

annen bişey alacak mı
sen kayınvalidene eşini doğurdu diye ne aldın mesela
hediye içten gelir alırsa alır almazsa gönül koyulacak bişey değil çocuğu kendin için doğuruyosun sonuçta

Back
X