• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye almayan sevgilim

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Arkadaslar Merhaba. Bir yıllık bir ilişkim var ve biz ailecek başka bir şehre taşındk

sevgilim benden yeni evimizin adresini istedi doğum günümde hediyemi göndermek için . Ve yıldönümü bulusmasinda hediyemizi matbaaya gonderecegini tam bitiremedigini söylemişti kitap gibi bisey yapiyo sanirim ikimiz icin. üstünden bi ay geçti ama hala bitmemiş demek
ben ona cicili bicili bi fotoğraf albümü yaptm günlerimi vererek.

Verdim adresi ve başladım hediyemi beklemeye. Böyle şeylere çok değer veren biriyim ben .

Doğum günüm geçeli bir hafta yıldönümümuz geçeli bir ay oldu.
Ama bana herhangi bir hediye gelmedi.. yalnızca bi kutlama mesajı.

Önceki doğum günümde güzel bir hediye vermiş kutlamistk beraber. Kutlama dediğim yine ramazandi ve pasta falan yiyemedik yani.

Bi hediye göndermemekle kişilik yorumu yapılır mı bilmiyorum.. gonderirmi onu da bilmiyorum.

Sizzce ona herhangi bir şey demeli miyim. Yani hic bir sey demedm henuz bu konuda. Ama icim icimi yiyo.
Yoksa annemin dediği gibi onun şerefine kalmış kızım bişey demene gerek yok diye mi düşünmeliyim

Arkadaslar Merhaba. Bir yıllık bir ilişkim var ve biz ailecek başka bir şehre taşındk

sevgilim benden yeni evimizin adresini istedi doğum günümde hediyemi göndermek için . Ve yıldönümü bulusmasinda hediyemizi matbaaya gonderecegini tam bitiremedigini söylemişti kitap gibi bisey yapiyo sanirim ikimiz icin. üstünden bi ay geçti ama hala bitmemiş demek

Verdim adresi ve başladım hediyemi beklemeye. Böyle şeylere çok değer veren biriyim ben .

Önceki doğum günümde güzel bir hediye vermiş kutlamistk beraber. Kutlama dediğim yine ramazandi ve pasta falan yiyemedik yani.

Bi hediye göndermemekle kişilik yorumu yapılır mı bilmiyorum.. gonderirmi onu da bilmiyorum.

Sizzce ona herhangi bir şey demeli miyim. Yani hic bir sey demedm henuz bu konuda. Ama icim icimi yiyo.
Yoksa annemin dediği gibi onun şerefine kalmış kızım bişey demene gerek yok diye mi düşünmeliyim
adres istemese almamasına başka bir konuda hem adres isteyip hemde hala bişey gelmemsi :26: neden sormadınz ki zaten hediyem ne zaman gelecek merak ediyorum çok deyin :44:

Seref derken :) hani onun kişiliğine kalmış bir şey manasında arkadaşlar.
Ya haklısınız sorabilirim ama bu defa da almadığı halde aceleyle alıp göndermesini istemiyorum. Ben içinden gelerek zamaninda göndermesini çok istiyordm -ki bu zor bişey değil.

hediye almaması şerefe nasıl baglanılıyorki:26:

bi sor merak ediyorum diyerek

Zorla aldırmış gibi olmaz mıym
sizce bu çok büyük bir eksi puan mi o kişi için
Yoksa takmamk mi gerekiyor ben mi abarttm

Zorla aldırmış gibi olmaz mıym
sizce bu çok büyük bir eksi puan mi o kişi için
Yoksa takmamk mi gerekiyor ben mi abarttm

daha önce almış hediye dimi.
şuan gönderemediyse bişiler vardır elbet. insanoglu yani...
erkeklerde öyle aman 1 ay önceden ayarlıyımda gönderim süpriz olsun deme düşüncesi olmadıgı için:ssz:

zorla neyi aldırıyosunuzki. zaten hediye matbaadadegilmi?
sorun ne oldu merak ediyorum nasıl bişey oldugunu diye üstü kapalı sormuş ve hatırlatmış olursun

daha önce almış hediye dimi.
şuan gönderemediyse bişiler vardır elbet. insanoglu yani...
erkeklerde öyle aman 1 ay önceden ayarlıyımda gönderim süpriz olsun deme düşüncesi olmadıgı için:ssz:

zorla neyi aldırıyosunuzki. zaten hediye matbaadadegilmi?
sorun ne oldu merak ediyorum nasıl bişey oldugunu diye üstü kapalı sormuş ve hatırlatmış olursun

Haklısınz denemek lazım

belki gönderdi eline ulaşmadı
sormanda fayda var
neticede adresini isteyen hediye göndereceğini belirten o

kusura bakmayın ama ben annenizin söylemini çok yanlış buldum
hediye== şeref demek mi oluyor
illa hediye alması şart mı
sizi sevmesi deger vermesi daha önemli degil mi

kusura bakmayın ama ben annenizin söylemi. çok yanlış buldum
hediye== şeref demek mi oluyor
illa hediye alması şart mı
sizi sevmesi deger vermesi daha önemli degil mi

Yani haklısın canim ama seref derken huyunu kast etti.
Sence anormal bişey degil mi bu bir yillik sevgiliye vaktinde bi hediyeyi cok gormek

sor bence.....
bekliyorum ama bişey mi geldi başına fln de..
çokta merak etmiştim de...

Yani haklısın canim ama seref derken huyunu kast etti.
Sence anormal bişey degil mi bu bir yillik sevgiliye vaktinde bi hediyeyi cok gormek

huyu suyu ayrı annen yangına körükle gider gibi konuşuyor
sevgilinden pek hoşlanmıyor sanırım
bence normal hediye benim için dert degildir
hatta ben eşime defalarca söylerim hediye falan alma diye
çok görmek diye düşünme
belki maddi durumu el vermedi sana söyleyemedi
bi hediye için bu kadar ne kendini nede karşı üzmek yanlış bence

huyu suyu ayrı annen yangına körükle gider gibi konuşuyor
sevgilinden pek hoşlanmıyor sanırım
bence normal hediye benim için dert degildir
hatta ben eşime defalarca söylerim hediye falan alma diye
çok görmek diye düşünme
belki maddi durumu el vermedi sana söyleyemedi
bi hediye için bu kadar ne kendini nede karşı üzmek yanlış bence

Üzmek değil de insan istiyor ya. O sabah gonderdigi bi hediye olsaydi çok sevinirdm. Üzmem ama kırılırm
maddi herhangi bir sıkıntısi asla yok bundan adım gibi eminim

Son düzenleme:
Her insan farklıdır ama ben hediye konusuna hiç takılmam böyle günlerde. Önemli olan özel günlerde manevi atmosferdir, sevildiğimi hissetmemdir. Sizin yerinizde olsam sormazdım.

Ayrıca anneniz daha olgun yaklaşabilirdi olaya.

Son düzenleme:
söylediiğin an kendini çok kötü hissedeceksin
hediye çokta mühim bişey değil
boşver olmazsa olmasın
sizden kıymetli mi
değer veriyosa gerisini boşver :31:

Back
X