• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye almayan sevgilim

Şeref ne alaka bi hediyeyle şeref olculuyorsabenim kocam tobe tobe ya...benim esimde böyle doğum günü sevgililer gününde almaz illa bir gün önce veya bit gün sonra verir...normal zamanda da hiseyler alır hediye olarak ama ay bak seni ne aldım demez bildiğin odun gibi verir..bence sakin sevgiline bişey söyleme dondereceksede göndermezler yani ben olsam gondermem

anneniz saçmalamış mı bana mı öyle geliyor..hediye ile şerefin ne alakası var ..erkekler ince düşünmezler sığdırlar bunun için sorduğunuz sorunun cevabı...Takmayınız hanımefendi erkekler böyledir..

Ben de bir sor derim, belki sen merak etmediğin için o da çocukca bir hırs yapmış olabilir yani meraklı davranmanı istiyordur yapacağım, matbaaya gönderdim dediği bir şeyi yapmamış olması da yalandır bu da büyük bir şeydir dürüstce uğraşmak istemiyorum bile dese daha yumuşak karşılanır bence :44: konuşmadan bu sorunu çözemezsiniz:31:

İnsan bir hediye için bir ay bekletir mi ? Düşüncesizlik bence. Pek umursadığını da sanmıyorum, umursayan insan böyle yapmaz.

Bence konu sahibi haklı.
Ne demek hediye almamak hele ki doğumgününde?
Ben özel günler dışında bile sık sık hediye beklerim/alırım.
Ama karşımdaki almazsa çok kırılırım hatta soğurum ben...

tabii hediyede zorla aldırılcak bişi değil sen deme bence ona bişi içinden geliip almalı baktın almıyo seneye sende ona almazsın artık herşey karşılıklı sonuçta bana göre hediye bu ya çok önemli:44:

acaba siz adresi yanlış mı yollamışsınız? yada sevgiliniz yanlış adrese yollamış olabilir mi?
sorun bencede.:34:

bir gün "çok alıştım sana-yastıklara sarılıp uyuyorum artık" demişti sevgilim.
aklıma şahane bir fikir geldi bu cümlenin üzerine.
Ona dedim ki, sana harika bir hediye vereceğim alby,ay dönümünü bekle.
ay dönümümüz oldu,yetiştiremedim.
diğer ay geldi geçti unuttum
sonra o hatırlattı yavaştan yavaştan "hani bir hediye vardı" diye
o aydönümümüzde vereceğime söz verdim
ama o gün bisikletle çıktık-yük taşıyacak halimiz yok bahanesiyle getirmedim
bi sonraki aydönümümüzde yeter artık dedim,
gece ikide kalktım,oturdum hediyenin başına.Sabaha karşı bitmişti kendi elbisemden yaptığım - ben kokan yastık.
Yani 4 aydır yapıcam-hazır olacak-malzemeleri alıcam diye ertelediğim hediye meğerse benim 3 saatimi alacak birşeymiş.
oluyo yani böyle çiftler arasında.
basit bişey bile olsa insan ihmal edebiliyo
bence siz de benim sevgilimin taktiğini uygulayın,ara ara hatırlatın hediyeyi
yoksa iç eder,demedi deme :1::1:

insanların sevgi dilleri farklı farklıdır...
anlaşılan sizinki armağanlar...
size hediye almamış olmasına içerlemişsiniz doğal olarak...
bu durumun sizi üzdüğünü ona sitem etmeden paylaşabilirsiniz
sonuçta sizin beklentilerinizden haberdar değil
en azından ne hissettiğinizi bilir..
artık hala ufak da olsa birşey almazsa durum farklı şekilde irdelenir.

Valla benmkide almadı gecen sene almştı bu yılda senjn ıcn para bırıktırıorm hedıyen ıcın dedı sora o parayıda harcamş durumları sıkştgı içn sözde ben ona saat aldm o da bana 10 lıralk pasta almş gunde bır tl atsalar kenara uc dört ay yıne b sey alırdı almak ısteyen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X