Bende böyle olmak için çaba harcıyorum çünkü eşim böyle benim bende olmaya uğraşıyorum sizler gibi bende şimdi ajanda tutuyorum evet madem sevdiğimiz insanlar seviyor bizde değişebiliriz bence bu tarz konularda
konu sahibinin nisanlisi da sevmiyormus ki, evlilige giden iliskisi oldugu halde kafeye pasta getirtmis. o yuzden bosa masrafa gerek yok:)
benim önerim dedigim gibi telefonunuzun not kismina hemen yazin.
bizde mesela uzak mesafedeyken nisanlim haftada 3 sabah isten önce yuzmeye giderdi. hep x km yuzermis. "nasil sayıyorsun, saatin mi var" dedim, bir uctan bir uca gelip gittigini aklinda tutuyormuş

bunu duydum aylardan kasimdi, dogumgunu martta. hemen not aldim. zamanla arastirdim ettim yuzme kayitlarini bile tutan cok guzel bir akıllı saat aldim, o gunden beri bileğinden cikarmiyor. kostugu yerin haritasini bile cikartiyor cok guzel.
ya da plak festivaline konsere gitmistik. evimiz icin plak seçerken en sevdigi - her sene 3 kere izledigi film serisinin soundtrackini gördü, gözleri parladi. Anladim bayildigini "buna vereceğimiz parayla 4 plak aliriz, yazik bosver" dedim, birakti:) o gun eyluldu yazdim hemen martta dogum gununde aldim:) ayni sekilde sevgiliyken birlikte ev hayali kurarken plak calip sarap icip dans ettigimiz bir ev hayali kurardik, notumu aldim tanismanin 1000. gunumuzde plak verdim:) ilkel yollardan bir tahtadan sekil yapmisti bana cirkin bir bicakla. gectigimiz hafta yildonumumuzde yontudan kuş yapim kiti aldim, ihlamur bloklar ve yontma bicagi, zımpara, yagi falan icinde. bir sonraki hediyem de 1 ons gümüş coin alacagim. gezdiği yerlerden aldigi birkac değerli tasi var, aileden hatira altin coini var, simdi de kendine ceyrek almis zamanla biriktirip tam altin almak icin:)) eminim alirsam mutlu olur diye yazdim... boyle boyle günlük hayatta sohbetlerde falan pekcok bilgi veriyor aslinda insan.
onun da benzer bir listesi var, benim sevdigim bir kitap karakterinin muzikali turkiyeye turneye gelmisti, ona bilet almisti mesela.
gibi gibi...
bilemiyorum bence eglenceli ya bunun cetelesini tutmak:)