Hediye, çok faydalı kitaplar.

matrax

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
225
0
296
Aydın
Merhaba sevgili Anne adayları.Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin 'Hamileyim' ve 'Bebeğim ' adlı kitaplarından seçeceğiniz bir tanesini biz anne adaylarına hediye ediyor.Ben Hamileyim adlı kitabı D&R'dan satın almıştım böylelikle bu kampanyalarını öğrendim, sizler de yararlanın istedim.Çünkü biz acemi anneler için gerçekten çok faydalı çalışmalar.
İrtibat numarası 0212 440 1 440 , bu numarayı arayıp hediye Hamilelik Kitapları kampanyasından yararlanmak istiyorum dersiniz. ( Bu arada size kitap setlerini filan satmaya çalışıyorlar, düşünmek istiyorum filan dersiniz, çok ısrar etmiyorlar zaten.Sadece 5 tl kargo ücretini siz ödüyorsunuz o kadar.)

Umarım faydalanırsınız.

teşekkürler buradan okuyunca aradım
hediyemi istedim.
hamile değilim ama hamile kalmaya uğraşıyorum
ve hamileyim kitabını istedim.
çok faydalı olacağına inanıyorum

Merhaba, konu kitaplar ve hediye olunca yazmadan edemedim. Çünkü yeğenimi çooook mutlu etmişti. Çocuklar için hikaye kitapları almayı seviyorsanız, bu kitapların bir de kişiselleştirilmiş halini görün derim. benimmasalim.com, kişiye özel hikaye kitabı, hikaye kitapları, masal kitapları, çocuk kitap, çocuk yayınları, kişiye özel kitap, isme özel kitap, çocuklar için kitap, çocuk hikayeleri, çocuklara hediye 'dan çocuğunuzun resmini ve kişisel bilgilerini girip kişiye özel hikaye kitabı siparişi verebiliyorsunuz. Bence çok iyi düşünülmüş mükemmel bir hediye. Zira çocukları hikaye kitabının kahramanı yapıyorlar.

Selamlar.

Back
X