hediye derdi

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Esimin doğum gününe çok az kaldı , kafamda saat almak vardi saat ihtiyacı var üstelik ama geçenlerde benim doğum günümdu ve o bana saat almış. Sürpriz hazırladım arkadaslarimiz gelicek partimsi bisey yapacağız ve baska şehirlerde lise arkadaşları var onlardan gelen görüntüler le videoda hazrladim ama ne hediye alicam bilemedim?

Esimin doğum gününe çok az kaldı , kafamda saat almak vardi saat ihtiyacı var üstelik ama geçenlerde benim doğum günümdu ve o bana saat almış. Sürpriz hazırladım arkadaslarimiz gelicek partimsi bisey yapacağız ve baska şehirlerde lise arkadaşları var onlardan gelen görüntüler le videoda hazrladim ama ne hediye alicam bilemedim?

İhtiyacı olan bişey alın :)

İhtiyacı olan bişey alın :)

Ya çok güldüm :)

Bence o size saat aldı diye vazgeçmeyin aksine kişiye özel saatler var ikinizin bi resmini içine yaptırın onu hediye edin hem farklı bişey olur ;)

Ya çok güldüm :)

Bence o size saat aldı diye vazgeçmeyin aksine kişiye özel saatler var ikinizin bi resmini içine yaptırın onu hediye edin hem farklı bişey olur :KK66:

Nesine güldünüz ya :D

kişiye özel isim nakışlı gömlekler var nette onlarda çok güzeller bir bakın isterseniz.

Back
X