• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye sorunu

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
selam arkadslar ,ya böle bi konuyu acıp acmamakta baya tereddüt ettim ama bana fikir vercek olanlarınızda vardr eminim . erkek arkadsmla ıkı yıldr beraberız ama ıkı doğumgunü geçirdik ikinci yıldönmümüzü kutlıcas bır ay sonra ve bu sürede bana bı kereden baska hediye almadı , diceksiniz ki sorun mu bu kafamçokkarıştı ya da ne kadar maddiyatcısın diyebilirsinz ama inanın benm derdım sadece onun benı düşündüğünü görmek..
ben doğumgunu ,yıldönümü dahil ne zamn canım istese ona bi süpriz yaparım .. parası olmadıgı için de değil almamasının sebebi:delphin: hediye olmasada cimriliği yoktur bana karşı , gezmeye gittğimz bana ödetmez mesela.. ama ben orda o hesabı ödesem de keşke o bana beni düşünerek küçük bişey alsa..:çok üzgünüm:
ben ondan küçük seyler bekledım öle ac gözlü biri de değilim , onu da geçtim ben onun alabilceği bi şeyi kendım de alabilirm. karşılık beklemıyorm o an için ama düşünuldüğümü önemsendiğimi de görmek istıyrm , :1no2: ve kendımı de tanıyorum o böle oldukca üzülüyrm ve hep beklıyorm malesef :çok üzgünüm: mesela onun doğmgunu takıntısı yoktur ,yani kutlansada kutlanmsa da önemi yok onun için ama bnm için oluyor ve empati kurmasını söylediğim zaman "benim öyle bir takıntım yokki"diyor ama ben onu mutlu etmeyı sevıyrm yıne de ..
acıkcası söylemek yada yıne bı hediyeyle bu mesajı vermek istyrm sizce ne yapayım ?

illaki hediyeye takilma bence,seni seviyosa o kadarda onemli degil ,,peki hediye almiyo ama ozel gunlerini kutlarmi yinede,mesela dogumgunun kutlu olsun dermi??

o zaman onun yapisi o demekki,bazi insanlar boyle,oldugu gibi kabul etmek gerekiyo,bayanlar birazcik beklerler dogru diyosun ama,,,bosver seni sevdigini biliyosan,en buyuk hediyesi bu olsun sanayerimseniben

ben senı cok ıyı anladım ınsan sevdıgının ılgısını bazen bu sekılde beklıyor işte ... bence bunu dıle getırdıysen cok üsteleme

bende hiç takmam böyle seyleri doğum günümü kutlamasada olur yani bende senin erkek arkadasin gibiyim sanirim:))))

ama gercekten suclama bazı insanalrın yapısı bizim gibi oluyor iste

kendimce önemli günlerim vardır 1-2 tne hediye olayları fln beni hep kasar nedense:(mirmirmirmir

alması için içinden gelmesi gerekmez mi içinden gelmiyosa sende onun gibi ol. 2 yıldır zahmet etmediyse düşünemediyse sorun var zaten arkadaşta

Back
X