• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye vol 3

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.853
3.176
133
Herkese iyi geceler. Millet yüzüncü rüyasını görüyor ben konu açıyorum :KK70:
Hatırlarsanız geçen gelişimde babam “hediye almadığım için” bana epey laf etmişti. Dedim ki hadi bu seferlik alırım ama sonra toplanınca açıklama yaparım sonuçta benim durumum çok iyi değil orada. Aralık ayı benim için maddi açıdan kötü geçti annem bana fazla destek olamadı ve ayrıca elektrik su vs derken çok para gitti hatta bir kaç akşamı çorbayla geçirmek zorunda kaldım.
Neyse Aralık sonunda Kıbrıs’tan gelirken her eve birer magnet, babama çikolata ve babaannemlere gidince yiyeceğimiz kutu çikolata almıştım. Ancaaaaak aldığım 5 magnetten kırılanlar var :KK42: yani mıknatısları çıkmış. O kadar sarmıştım.
Allahtan babama kendi magnetini vermiştim ki o magneti ayrıca taşıyordum ona bir şey olmamış. (annem babam ayrı bu detay lazım olacak). Bir tane de babaanneme verebilirim diye düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam zaten başka da magnet yok. Eğer bir tane kalmışsa da onu “aaaaaa halalara bir şey yok tabiiiiii” diyen halama veririm herhalde :D
Yarın babaannemlerde toplanacağız ama kim kim olacağız bilmiyorum. Şimdi yarın toplanınca bu konuda kesin tavrımı belli etmek istiyorum çünkü eminim ki bize bir şey yok hahahhaa moduna girecekler ve ben çıldırmamak için kendimi zor tutacağım. Bir Allah’ın kulu da çıkıp demeyecek ki “Bu kız öğrenci ama hem Kıbrıstan ne getirsin ki size” diye. Sizce nasıl konuşsam ?

Son düzenleme:
Mıknatısları çıktıysa silikonla yapıştır.
Konuşmaya gelınce . Eğer brisi neden hedıye almadın derse .
Öğreciyim ve aldığım para yeemeğime bile yetmıyor akşamları çorba içiyorum de.
Olanı söyle . Açık sözlü ol .

Mıknatısları çıktıysa silikonla yapıştır.
Konuşmaya gelınce . Eğer brisi neden hedıye almadın derse .
Öğreciyim ve aldığım para yeemeğime bile yetmıyor akşamları çorba içiyorum de.
Olanı söyle . Açık sözlü ol .
Şimdi şöyle bir durum var babam maalesef Param yetmiyor lafını duyduğu an başlayacak “annen sana harçlık vermiyor mu? Neden vermiyor?” Vs. Diye. Babam annemi suçlamayı sever çünkü. Düşünün çok sevdiğim bir tişörtü hep giyerim diye adam bana annemin harçlık vermediğini o yüzden hep aynı şeyleri giydiğimi düşünüp anneme şikayet etmişti. Evet bu ay annem para gönderemedi çünkü evdeki kedinin veteriner masrafları çok tuttu.

Yani siz bana bol bol harclik gonderin ki ben de size bol bol hediye alabileyim de. Ogrenci adamim ben yaw siz vermezseniz nerden param olsun de. Ama bunu gulerek sakaya vurarak soyle. Hatta sonuna da gulerek eee atalar ne demis ne kadar ekmek o kadar kofte de kahkahayi patlat git.

Şaşırdım, öğrenci adamdan ciddi ciddi hediye bekliyor yani sülale, halasına kadar?
Sizi okula yolcularken cebinize harçlık neyim koydu mu bari o halalar? :)
Eylül ayında ilk gidişimde koymuşlardı ama yetmiyor ki Gangstawalk abla, Kıbrıs olması sebebiyle para dayanmıyor. Yurdun elektriği suyu da bizden çıkıyor. Çıkıp gezemiyorum bile masraf olacak diye.

Öğrenciden hediye mi beklenir ben alsam ailem kızardı neden paranı hediyeye harcadın sen para mı kazanıyorsun diye
Ya anneannemlere gittik geldiğim gün, kutu çikolata getirmiştim yenir diye. Anneannem çok kızmıştı neden paranı harcıyorsun diye. Teyzem benim yanıma geldi öğrencisin sen bırak bir şey ödeme benim için dedi.

Eylül ayında ilk gidişimde koymuşlardı ama yetmiyor ki Gangstawalk abla, Kıbrıs olması sebebiyle para dayanmıyor. Yurdun elektriği suyu da bizden çıkıyor. Çıkıp gezemiyorum bile masraf olacak diye.

Kıbrısa okumaya giden arkadaşlarımdan musluktan akan tuzlu su ve içme suyuna ne kadar para harcadıkları hikayelerini dinlerdim üni. zamanları; gerçekten öyle bir şey var mı? Merak ettim.

Oralar pahalı, evet.
Bir şey diyecek olurlarsa, "Hepinize hediye olarak diplomamı alıp geleceğim ya, daha ne?" dersiniz, anladığım kadarıyla geyik yapıyorlar kendilerince. Olmazsa siz de geyiğe vurun, bir kutu lokum alın gelin, mezun olana kadar yiyin bunu, hemen bitirmeyin 4 senelik hediye he deyin. Almayın daha da bi şey:KK70: (Bu arada illa Kıbrıstan almana gerek yok, gir yakındaki bir markete, alıver)

öğrenciden hediye mi bekliyorlar ne alaka ya.
aldığının hediyenin parasını çalışarak mı kazandın yoksa ailenin parası mı
ay iki tülü de çok saçma kıbrısı paris sanıyorlar galiba
ben senin yerinde olsam okul bitirene kadar gitmezdim bi daha
açık açık kıbrısta hayatın ne kadar pahal ıolduğunu hatta elektriğini suyunun faturasu falan al önlerine koy ben çorbayla doyarken gıkımı çıkarmıyorum sanırım siz hediyesizde yaşayabilirsiniz de.

ay bu ne yüzsüzlük bak sinirim oynadıı

Yine siz bilirsiniz ben detayını bilmiyorum ama çok zorlanıyorsanız yatay geçişi deneyebilirsiniz öyle yapan arkadaşlarım vardı

Kıbrısa okumaya giden arkadaşlarımdan musluktan akan tuzlu su ve içme suyuna ne kadar para harcadıkları hikayelerini dinlerdim üni. zamanları; gerçekten öyle bir şey var mı? Merak ettim.

Oralar pahalı, evet.
"Bir şey diyecek olurlarsa, hepinize hediye olarak diplomamı alıp geleceğim ya, daha ne?" dersiniz, anladığım kadarıyla geyik yapıyorlar kendilerince. Olmazsa siz de geyiğe vurun, hepsine birer kutu lokum alın gelin, mezun olana kadar yiyin bunu, hemen bitirmeyin 4 senelik hediye he deyin :KK70: (Bu arada illa Kıbrıstan almana gerek yok, gir yakındaki bir markete, alıver)
Evet musluk suyu gerçektn kötü maalesef :( saçlar mahvoluyor buraya geldiğimden beri saçlarım kendine geldi. Marketlerde sular yani Türk markaları normal fiyatlarda okul kantininde 1 tl ama tabi yabancı markalar ve Ercan Havalimanı daha pahalı. Ama hayır geyik değil geçen sefer babam bir şey al lütfen dedi. Yahu Kıbrıs her şey aynı ne alayım ?????

Yine siz bilirsiniz ben detayını bilmiyorum ama çok zorlanıyorsanız yatay geçişi deneyebilirsiniz öyle yapan arkadaşlarım vardı
Bu dönem not ortalamam 3.10 geldi. Diğer dönem de iyi olursa yatay geçişi deneyeceğim de bizim okul alakasız tarihlere bütünleme koyabiliyor başvuramayalım diye

Mıknatıslarını Japon yapıştırıcıyla yapıştırın verin. O bile çok. Öğrenciden hediye beklendiğini ilk kez duyuyorum.
Annenizin de kedinin masrafı çok tuttu diye para göndermemesi ilginç.

Bu nedir yahu? Öğrenci halinle hem maddi destek olmuyorlar hem de hediye mi bekliyorlar? Param yok ben zor geçiniyorum de olsun bitsin. Bu ne yüzsüzlük?

Evet musluk suyu gerçektn kötü maalesef :KK43: saçlar mahvoluyor buraya geldiğimden beri saçlarım kendine geldi. Marketlerde sular yani Türk markaları normal fiyatlarda okul kantininde 1 tl ama tabi yabancı markalar ve Ercan Havalimanı daha pahalı. Ama hayır geyik değil geçen sefer babam bir şey al lütfen dedi. Yahu Kıbrıs her şey aynı ne alayım ?????

Kıbrıstan alma, almış gibi yap.
Eve dönüşüne yakın, yol parasını biraz fazla iste babandan; sonra eve gelirken de aradaki farka bir iki paket lokum alıver "Kıbrıs'tan lokum getirdim" de canım benim, havaalanından değil, eve dönüşte marketten al. Hiç takılma. Baban kendi parasıyla kendine hediye ısrmarlamak istiyormuş nasılsa. :KK66:

Zaten oralara giden gıda olsun, tekstil olsun vb. hep buralardan. Aynı şeyi neden orada 3 katı fiyatına alasın? Buraya gelince çaktırmadan alıver.

Mıknatıslarını Japon yapıştırıcıyla yapıştırın verin. O bile çok. Öğrenciden hediye beklendiğini ilk kez duyuyorum.
Annenizin de kedinin masrafı çok tuttu diye para göndermemesi ilginç.
Annemin maaşı çok yüksek değil ayrıca kirada oturuyoruz. Göndermedi değil gönderemedi 1000 tl tutmuş kedinin masrafı. Maaşını bilmiyorum ama kiradan sonra eline fazla bir şey kaldığını sanmam yoksa hep gönderir

Back
X