Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Benim 5 aydır birlikte olduğum birisi var. çok seviyoruz birbirimizi ailelerimiz biliyor.
Yılbaşında ona güzel bir hediye almak istiyorum . Sizce ne alabilirim önerileriniz neler ?
Havalar buz gibi ilişki yeni sayılır
Bence atkı şapka eldiven takımı alabilirsin yada kendin örersin üzerine kendi parfümünü sıkarsın güzel bir notla hediye edersin
Havalar buz gibi ilişki yeni sayılır
Bence atkı şapka eldiven takımı alabilirsin yada kendin örersin üzerine kendi parfümünü sıkarsın güzel bir notla hediye edersin
ilişki boyutunuzu bilmiyorum ama yıl içinde kullanabileceği şeyler olur
en basiti resimlerinizden oluşan masa takvimi olur
yeni yıl çikolataları var ya onlar olur her birinin üstünde yeni yılla ilgili şeyler yazıyor
genelde kırmızı ağırlıklı bir sepet minik minik çeşitli hediyeler işte konsept yılbaşı olucak
tam 12 de uçurmak şartıyla sepete dilek fenerleri bile koyabilirsiniz böylece yeni yılda bir dilek hakkı olur sayenizde
çookk mükemmel birşey bu ama malesef onu yapamayız çnkü yılbaşını ayrı geçireceğiz. ben istanbul a gideceğim o da mersinde olucak. anlamlı kullanışlı birşey istiyorum
Yanlış anlama ama erkekler zaten klasik hediyelerden hoşlanıyorlar bence. Aslında hediyeden ziyade kendilerini düşünerek yapılmış şeyler ne olursa olsun seviyorlar. Sevgilime ilk hediyem saatti. Çok istiyordu, çarşıda gezerken öylesine baktırıp sonra gidip almıştım. Bir dizide de saat alıyordu kız erkeğe bunu taktığın sürece benimsin ve hep ona on geçe kollarımı sana açmış bekleyen seni düşün diyordu. Ay çok çocukça ama sevgilimin acayip hoşuna gitmişti. :) İki aylık falandı ilişkimiz. Şimdi askerde ben de atkı, bere örüyorum duyunca çok mutlu oldu. Yani diyeceğim klasik bir hediye de olabilir kendini değişik bir şey olsun diye yorma bence.
Anlamlı kullanışlı hep yanında taşıcağı bir şey istiyorsan bu saat olmalı başka seçenek yok gibi
Bende geçen gün saat aldım ama çok fazla kol saati olduğu için altın gümüşten oluşan masa saati aldım çalışırken hep aklındayım mecbur baktıkça beni hatırlayıp arıyo