Hediye

cicekligun06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
18
Selam kızlar hala oluyorum yeğenime zaten altın takıcam ama bi de böyle halası aldı diyip çok kullanacağı bişey almak istiyorum. Acaba köpekçik yürüteç mi almalıyım yoksa ilk bisikletini mi almalıyım seve seve kullanacağı bişey olsun istiyorum ne almalıyım yeni doğacak

Yeni doğacak çocuk için köpekçik, yürüteç veya bisiklet çok erken ama büyüyünce kullanır derseniz bisiklet alın. Köpekçik veya yürüteç daha kısa süreli kullanımlar için.

Teşekkür ederim 8 aylıkken de ilgisini çeker belki dedim başka aklıma bişey gelmedi

Yeni doğduğu zaman ise yarasin diyorsaniz yatak ustune takılan müzikli oyuncaklar olabilir .ama iş gorsunise yarar bursey olsun dersen ilk arabam olabilir .artık çoğu kişi yürütec kullanmiyor

Oyun halısı olabilir böyle büyük olanlardan, onu en başında aldık hala kullanıyoruz ara ara 15 aylık. Banyo oturağı olabilir 6aylıktan beri kullanıyoruz kendi ayakta durana kadar kullanır, biz hala devam. Mama sandalyesi olabilir çooooooook uzun süre kullanır

Yürüteç almayın belki annesi ve babası yürüme zamanı kullanmak istemeyebilir çünkü doktorlar özellikle erkek çocuk için önermiyorlar. Bunların dışında oyun halısı mantıklı. Eğer büyüyünce kullanacağı bir şey derseniz akülü araba olabilir. Birde ben bi oyuncak ayı gördüm bebeğime 1 yaş hediyesi olarak almak istiyorum ayı cubby diye aratırsanız çıkar çok gerçekçi hareketleri var. Bisiklet alacaksanız denge bisikleti veya oturabildiği scooterlardan olabilir. Güle güle kullansın

Yürüteç bazıları kullanmıyor arkadaşların dediği gibi oyun halısı mantıklı ana kucağı olabilir benim kız kardeşim bebeğime ana kucağı almıştı geçen sene eşimin ikizinin bebeği olduğunda akülü araba aldık

Kesinlikle ana kucağı manuel olanlardan. Oğlum 5 aylık bazen uyutamadığımızda kullanıyoruz ama onun harici biz yemek yerken/ yaparken hep üstünde. Üzerine yer piyanosunun oyuncaklarını koyuyorum oyalanıyor. Şehir değiştirdiğimizde yanımızda taşıdığımız tek şey her gün mutlaka kullanılıyor. Hatta yer piyanosu ile birlikte alabilirsiniz bir annenin kurtarıcısı yarım saat oynayabiliyor bensiz ben o arada çayımı kahvemi içip evi topluyorum. Birini dayısı birini halası almıştı aklımıza geldikçe teşekkür ediyoruz

Kaydırak alabilirsiniz akülü araba alabilirsiniz mama sandalyeside uzun süre kullanılıyor ..

Hastane çıkışı setleri güzel oluyor, illa oyuncak olsun diyorsanız piyanolu oyun matı almadılarsa çok çok iyi olur doğumundan itibaren aylarca kullanabileceği bir ürün

Vallah bana görümcem anakucagı aldı ikizlerime elim ayağım oldu :) çocuklardan çok ben mutluyum 6 aydır evi gectım her gittiğim yere götürüyorum çocuklarımı milletin koltuğuna örtüsüne yatırmıyorum aşırı rahat :) söze düğüne bile götürdüm salona :) bebek arabasında iki büklüm yatacaklarına mis gibi keyif yaptılar anakucagında

`