Hediye

simonesimons

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
10
0
16
İstanbul
Kızlar benim kafamı kurcalayan bir şeyler var, bizim okulda bir çocuk var ziyadesiyle ilgili bana karşı, faceden falan süekli mesaj atıyor benim de bazı huylarım kahrolsun cevap veriyorum, insanlara cevap vermeden edemiyorum.

Kendisi aslında hoş sohbet ve birbirimize uyumlu insanlarız tarzımız aynı ama itici biri, her seferinde ilgilenmediğimi belirtiyorum ama hiç oralı olmuyor sağ olsun, dün akşam saatlerinde mesaj attı, "arkadaşımın sevgilisine hediye alıyoduk, aklıma sen geldin sana da bir şey aldım." dedi dumur oldum zaten şunun şurasında 2 hafta ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz valla sizi bilmem ama iki hafa konuştuğum birine hediye almadım daha önce.

Neyse allem ettim kallem ettim geri çevirdim hediyeyi zor oldu benim için güzel bir şey almış çünkü. Ama ya okulda bana vermeye çalışırsa ısrar ederse, sizce hediyeyi kabul edersem yani ısrar ettiği için, ona umut vermiş olur muyum yoksa ben mi çok abartıyorum?

evet bence kabul edersen umut vermiş gibi olabilirsin.

çok naziksin ama kabul edemem de ısrar etse de...

İlginiz yoksa bu kişiye ki itici dediğinize göre yok. Israrda etse kabul etmemelisiniz. Hediyesini kabul etmenizden kendine pay çıkarabilir, sizde altında ezilebilirsiniz. Birde karşınızdaki kişi ısrarcı yapıdaysa size daha çok ısrar etmeyi hak görebilir kendince.
Nazikçe teşekkür edip kabul edemem diyin, ısrara mahal bırakmayın bence.

evet bence kabul edersen umut vermiş gibi olabilirsin.

çok naziksin ama kabul edemem de ısrar etse de...

Değil mi bence de öyle yapayım teşekkür ederim ^^

İlginiz yoksa bu kişiye ki itici dediğinize göre yok. Israrda etse kabul etmemelisiniz. Hediyesini kabul etmenizden kendine pay çıkarabilir, sizde altında ezilebilirsiniz. Birde karşınızdaki kişi ısrarcı yapıdaysa size daha çok ısrar etmeyi hak görebilir kendince.
Nazikçe teşekkür edip kabul edemem diyin, ısrara mahal bırakmayın bence.

Evet haklısınız erkeğin yapışkanı da tam yapışıyor zaten, teşekkür ederim ^^

İlgilenmediğinizi mesajlaşarak veya konuşarak değil , konuşmayı sonlandırarak belli etseniz daha iyi olur..

Böylelikle, hediye alıp verme cesaretinde de bulunamaz..

''bizim okulda bir çocuk var ziyadesiyle ilgili bana karşı''

ne okulu bu,gerçekten şu cümleyi okurken koptum :1:
30'umdayım ne ben ''ziyadesiyle'' kelimesini kullandım ne de 2 kuşak üstümden duydum
ama hoşuma gitti gerçekten..

Neden hediyeyi okulda verme konusunda ısrarcı olacağı fikrine kapıldın,
zaten geri çevirşmisin,nerde verdiğinin ne önemi var yine geri çevirirsin..

2 haftalık tanımayla kabul etmem mi yoksa kesinlikle bu kişiye karşı hiç bir şey hissetmiyorum ondan reddettim hediyeyi mi :34:

Son düzenleme:
''bizim okulda bir çocuk var ziyadesiyle ilgili bana karşı''

ne okulu bu,gerçekten şu cümleyi okurken koptum :1:
30'umdayım ne ben ''ziyadesiyle'' kelimesini kullandım ne de 2 kuşak üstümden duydum
ama hoşuma gitti gerçekten..

Neden hediyeyi okulda verme konusunda ısrarcı olacağı fikrine kapıldın,
zaten geri çevirşmisin,nerde verdiğinin ne önemi var yine geri çevirirsin..

2 haftalık tanımayla kabul etmem mi yoksa kesinlikle bu kişiye karşı hiç bir şey hissetmiyorum ondan reddettim hediyeyi mi :34:

Aynı şeyleri düşünmüşüz:) karadayı dizisinde çok geçer boyle kelimeler bilmem izliyormusunuz ama konu sahibi kesin izliyor:)
Konu sahibi eğer ilgilenmiyorsan bence öncelikle mesajlaşmayı, cvp yazmayı kesmelisin hediyeden önce zaten ZİYADESİYLE ümitlendirip hediye almasına kadar getirmişsin işi ...ilgilenmiyorum bu çocukla derken hoşuna gidiyor sanki ..

Back
X