HEDİYE

beutsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
531
720
133
35
Bursa
çok samimi arkadaşım araba aldı
2 gün sonra beraber gezmeye gitmek için sözleştik
ben arabası için bir hediye almak istiyorum sizce ne olabilir?

Arabalar ıcın cok degısık aksesuarlar var ben bursasporlu oldugumdn bı arkadasım bana pelus bı tımsah almıstı bursasporu temsılen:)arabamın arkasında cok sık duruyo sende ufak pelus aksesuarlar tercıh edebılırsın arkadasının zevkıne gore.

geçenlerde ben de araba alan arkadaşım için bir hediye paketi yaptım..

*bir telefon tutucu-- telefon hem dik hem yatay olarak yerleştirilebiliyor
*bir cd ve evrak organizeri - sürücü tepesindeki güneşliğin içine yerleştiriliyor- mor renkli olanı seçtim
*bir oto kokusu - glade 'in beyaz üstüne pembe çiçekli, çift yedekli olanından
*bir peluş kuş anahtarlık - Furby kuş modelinden ayna süsü olarak da kullanılabiliyor
*bir kutu mendil- papia nın Betty Boop modelli olanından
*bir kapaklı ıslak mendil- çiçekli desenli olanlardan
*2 adet mikrofiber bez- parex in 2 renkli ve çizgili desenli olanlarından

bunlar gibi severek kullanabileceği değişik tasarımlı ürünlerden tercih yapabilirsiniz..

mesela üzerine isim yazdırılan deri anahtarlıklar da çok güzel bir hediye olabilir.. yaptırmaya zamanınız yok ama isterseniz şimdilik bir oto kokusu alıp sonradan bu anahtarlıklardan yaptırıp hediye edebilirsiniz..

sevgiler..

Sticker al arkadaşım bana atatürk imzası sticker aldı arka cama yapıştırmıştım ama arabayı sattık birgün balkonda otururken ne görelim bizim atatürk imzalı araba içinde çinli adamla kadın çıkarmamışlarrr:KK60:pahalı olsun istiyorsan araba tv mp usb li sistemli makine alabilirsin:KK66:

şık ve ona ozel bi anahtarlik olabilir..
aynaya takilan, yine ona ozel hazirlanmis bi süs yaptirilabilir..
arka camin icine koymak icin buyuk bi oyuncak da olabilir..

Back
X