A AhuDudu_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2010 132 1 46 41 İstanbul 27 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi AhuDudu_ #1 Görümcemin doğacak bebeği için yaptığım bebek bezlerinden süs...:))) Önce prima yenidoğan bez aldım... onları üç kat halinde kurdelelerle bağladım... pasta gibi süsleyip, tüllerle son süslemeyi yaptım...:))
Görümcemin doğacak bebeği için yaptığım bebek bezlerinden süs...:))) Önce prima yenidoğan bez aldım... onları üç kat halinde kurdelelerle bağladım... pasta gibi süsleyip, tüllerle son süslemeyi yaptım...:))
jarin Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2010 30 1 36 44 İstanbul 27 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi AhuDudu_ #2 sizinkide çok hoş görünüyor. Çoğu insan bunun ne işe yaradığı yada neden yapıldığı hakkında henüz birşey bilmiyor. Ama çok hoş bir hediyelik oluyorlar.
sizinkide çok hoş görünüyor. Çoğu insan bunun ne işe yaradığı yada neden yapıldığı hakkında henüz birşey bilmiyor. Ama çok hoş bir hediyelik oluyorlar.
A AhuDudu_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2010 132 1 46 41 İstanbul 3 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi AhuDudu_ #3 Ben bir dükkanda sordum fiyatını 45 lira dedi.... ben daha uyguna mal ettim... gerçekten hoş görünüyor ama şahsen kullanmaya kıyamam...:)))
Ben bir dükkanda sordum fiyatını 45 lira dedi.... ben daha uyguna mal ettim... gerçekten hoş görünüyor ama şahsen kullanmaya kıyamam...:)))