Kizlar merhaba dışarıdan bir göze ihtiyacım var yorumlarınızi esirgemeyin. Erkek arkadaşımın Doğum günü yaklaşıyor bu yüzden çok kararsızım aklımda kutu hazırlama fikri var ama kutu sadece Film dolu olacak Onun sevdiği Film ilk izlediğimiz Film Beraber izleyip en çok beğendiğ Film falan bunların orijinal dvdlerini alıp koycam. Bide Bende Film izlemeyi çok seven biriyim beğendiğim filmleri bilgisayara indirip cd Yada dvdye yazdırıp saklıyorum. Benim bu izlediğim ve Hoşuma giden filmleride koymak istiyorum sizce bu orijinal olmayan cd fikri kötü mü Yani sanki özensiz gösterir mi? Kutunun Içine Birde Müzik cdsi koycam özel şarkılarla dolu ve Birde parfüm kokumu Bırakicam. Ve Birde pasta yaptırmayı düşünüyorum. Böylece 4 duyusuna Birden yönelen bir hediye olacak. 5 duyu için ise sımsıkı sarılma düşüyor :) sizce nasıl olur başka ne yapılabilir ve özellikle şu cd işine yorum yaparsanız mutlu olurum
valla cd işi zevke bağlı aslında ben cd hediye alsam beğenmezdim yani ne gerek varki şimdi internetten istediğin filmi bul ındır ızle ama belkı ılerıkı yıllarda nostaljık olabılır hatta belkı cd ler antıka oldugunda anı olarak bıle kalabılır de tabi hediyeyi vereceğin kişi seviyosa boyle cd den fılm ızlemeyı cd almayı falan onun ıcın guzel bı fıkır olabılır ya bu cok kısısel bı konu olmus aslında ben begenırım sen begenmezsın sen begenırsın ben begenmem yanı zevk ısı bu hedıye edecegın kısıyı en ıyı sen tanırsın begenıp begenmeyecegını de sen tahmın edebılırsın kolay gelsın
ben doum gününde ben yokken sarılabilecei birşey almıştım ona.Bir de erkek arkadaşımın çocukluğu çok kötü geçtiği için oyuncaklar alıp onu luna parka götürmüştüm çok duygulanmıştı.Eğer kameran varsa ona bir video çek duygularını anlat seviyorlar böyle şeyleri