slm herkese... arkadaşlar ben belki basit ama benim aklımı karıştıran bir konuda fikrinizi almak istiyorum...şimdi ben erkek arkadaşımdan ayrıldım ve onu hala çok seviyorum ve bu nedenle doğal olarak dönmesini bekliyorum...bugün face hesabı açtım ama bi yandan da onun benden haber almasını istemiyorum yani yokluğumu hissetsin beni merak etsin de istiyorum...sizce face hesabımı kapatmalı mıyım yoksa kalsın mı? lüütfen beni anlayın
Bence de kapatın, genellikle haber alamayınca merak edip geliyorlar.
Yalnız madem kalıplara bağlı kalıyoruz, tekrar birleşmek istiyorsanız o zaman dönmesi gereken sizsiniz gibi geldi bana. Sonuçta siz terketmişsiniz, adam ayrılmayı zaten istememiş ki, dönmesini gerektirecek bir şey yok. O yüzden o da sizin dönmenizi bekliyor olabilir. Tabi ayrıntıları bilmiyorum :44:
Aaa, ben ayrıldım diyince yanlış anlamışım Ben de zamanında birkaç defa terkedilmiştim. Faceimi kapatmadım ama onu sildim, uzuuun bir zaman sonra geri döndü. Ondan bir önceki de öyle olmuştu. Hatta itiraflar hep o yöndeydi, beni göremeyince merak etmişler, onsuz hayatıma devam edebiliyor olmam onlara ağır gelmiş, o yüzden geri dönmüşler. Size verebileceğim tavsiye hiç aramayın sormayın, iletişiminizi tamamen koparın gözlerden uzak olun. Çok büyük ihtimalle geri dönecektir. Tabi ki içinizden geliyorsa yapın bunları, ama genelde bu döngü böyledir.
Bence açık kalsın o da bunu görsün hatta eklerse bile kabul etmeyin. O daha çok ksıkanır ve merak eder. Benim fikrim bu. Ama terkeden taraf o olduğu için dönmesi zaman alır gibii
hepinize çok teşekkürler yorumlarınız önerilerinz için....kapatmama kararı aldım ama onu hiç bir şekilde hayatıma dahil etmeden ..yani var olacağım ama onun için değil o da bana hasret kalsın:)