Hele bir el atın kızlar ..

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Beni bilenler bilir
Artık nerdeyse hergün buraya konu açcam:27:
Şimdi bizim zatı muhterem ile dün akşam bi atıştık yine biz :27::27:
naapsak ki.

Son düzenleme:
Beni bilenler bilir
Artık nerdeyse hergün buraya konu açcam:27:
Şimdi bizim zatı muhterem ile dün akşam bi atıştık yine biz :27::27:
Yeni konumuz evlilik.

Bana "şunları giyme bak" dedi.
"Ben senin eşin miyim ya" dedim laf arasında.
Bana "Ya aşkım benim durumları biliyosun yoksa kanun önünde eşim olmanı çok isterim" dedi.
Durumlar dediği de babası ve annesi ayrıldığı için eve şimdilik sevgilim bakıyor.
Ofisini ayıracak bir kaç yıla kadar o zaman böyle bir sıkıntısı olmayacak inşAllah sıkıntı maddi yani.

Neyse bende cevaben "ne evliliği ya ben evlenmeyi falan istemiyorum karışmaman konusunda söyledim bunu" dedim.
"Aman zaten alan da yok ukala :)" dedi bana çok sık der bunu artist havalı falan diye.

Ben de "alan var tabi muhtelif kişiler teklifte bulunuyor ama, ben biriyle evlenmek için uzun uzun tanımam ve kendimi ona emnaet edebileceğime güvenmem lazım kimsenin hayatı mahvolmasın" dedim :27::27:

Bu da "yat uyu bak yine nasıl sinirlendiriyor beni ben seni cidden seviyorum konuyu tersinden anlama" dedi.

Neyse bende yattım uyudum :27::27:

Şimdi gelelim konuya dün akşamdan beri bi ilgili bi ilgili sormayın.
Resmen ters tepti.

Normalde bana trip atması lazım ama, şimdi bi ilgili bi ilgili.
Nedir bu erkeklerde ki dengesizlik anlamadım yani.

Bu arada şunu da belirtmek istiyorum ki; ilişkimde belli sınırlar var boşandım diye asla rahat yaklaşmadık ikimizde.
Ama, değişik geldi bana bugünki hali :1:
Ne düşündü de ne kurdu bilmiyorum facede her şeyimi beğenmiş kaç yıllık şeye yorum falan yapmış çatlak ya :51:

Peki sorun nerede? Dert nerede?

Peki bir derdim var başlığına konu açmayı gerektirecek derdiniz nedir? ilgi gösteriyormuş face bildirimlerinizi beğeniyormuş ee daha ne bize ne soruyorsunuz ne yorum yapalım anlamadım eh mutluluklar o zaman..

Peki bir derdim var başlığına konu açmayı gerektirecek derdiniz nedir? ilgi gösteriyormuş face bildirimlerinizi beğeniyormuş ee daha ne bize ne soruyorsunuz ne yorum yapalım anlamadım eh mutluluklar o zaman..

pardon biraz esprili yazdığım için konuyu hafif bulmuşsunuz haklı olarak dert değil ama, sorun neden bu kadar iyi bu muhabbetten sonra?
Ben bi zamanlar onun ilgisizliğinden yakınan bir insandım şimdi şaşırıyorum haliyle.

pardon biraz esprili yazdığım için konuyu hafif bulmuşsunuz haklı olarak dert değil ama, sorun neden bu kadar iyi bu muhabbetten sonra?
Ben bi zamanlar onun ilgisizliğinden yakınan bir insandım şimdi şaşırıyorum haliyle.

E tamam biz ne yorum yapalım buna bir fikre yardıma ihtiyacınız yok ki, ne güzel ilgi gösteriyormuş demek ki bu tarz konuşunca azcık kaybetme korkusu sarmış keyfini çıkarın. Buraya yazacak kadar önemli bir şey yok yani.

Adam belki hatalarının farkına varmıştır,düzeltme yoluna girmiştir.
Niye,neden diye sormaktansa boş verin ,akışına bırakın hayatı yaşayın:1:

Mutlaka dertten ölmek gerekmiyor buraya yazmak için .
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.
Yazmıyor mu bdv başlığının altında yazıp rahatlamak istemiş arkadaş .

Canım iyi olsun boş ver saçma şeylere takacağına iyi olsun .
Mutluluklar . :16:

Özür dileyerek bir tespitte bulunmak istiyorum, boşanma kelimesine kadar lisede en fazla üniversitede okuyorsunuz sandım. Aşkı ilişkileri yeni yeni tanıyan bir genç kız havası var.

Mutlaka dertten ölmek gerekmiyor buraya yazmak için .
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.
Yazmıyor mu bdv başlığının altında yazıp rahatlamak istemiş arkadaş .

Canım iyi olsun boş ver saçma şeylere takacağına iyi olsun .
Mutluluklar . :16:

Arkadaşlara kızmıyorum çünkü, gerçekten çok dertli olanlar var ve benim konumda onlara biraz garip gelmiş olabilir.

Yanıma gelcekmiş bu karda kışta:27:
Açık açık sorcam "hayırdır" die :44:
cevabı biliyorum ama, olsun konuşcam şu evlilik mevzusunu.

Özür dileyerek bir tespitte bulunmak istiyorum, boşanma kelimesine kadar lisede en fazla üniversitede okuyorsunuz sandım. Aşkı ilişkileri yeni yeni tanıyan bir genç kız havası var.

yani normaldir çünkü, her ne kadar evlensem de ilişki manasında yaşadığım ilk deneyim.
Evliliğim öncesi çok kısaydı hatta görücü usulü gibiydi o yüzdendir bu tavırlarım.
Ama, bunu saflık manasında mı dediniz anlayamadım.
Yani gözden kaçırdığım bir nokta mı var dikkat etmem gereken sizce?

eğer ben seninle evlenmeyi çok isterim deseydiniz o kendini ağırdan alacaktı mırın kırın edecekti sizde benımle evlenemk ıstemıyor belkıde diye düşünecektiniz..

erkekler kovalamayı çok sever..

Back
X