helen90 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

helen90

Sureti kalbimde...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
453
1
66
Diğer
2.ameliyatımı 6 gün önce oldum kemerim törpülendi...bugün burnumu gördüm ve törpü yapıldığından çok şişmişti daha önceki burnumu aramak istemiyorumbilen arkadaşlar lütfen yardım etsin ve bunların geçici olduğunu söylesingeçer diyen arkaşlarım peki nasıl ve ne kadar sürede geçer lütfen yardım(((((((

kızlar moralim çok bozuk yardımm lütfen.....

kızlar moralim çok bozuk yardımm lütfen.....

merhaba, bence panik yapma..sonucta bu 2. ameliyatın bu süreçleri biliyorsun..1. ameliyatında şişlik olmuştur mutlaka..ben 12 temmuzda olucam ama burda okudugum kadarıyla şişlerin tamamen bitmesi 1 ay fln sürüyor..bünyeye göre değişiyormuş tabi..daha uzun ya da daha kısa olabilir..bence moralini bozma önemli olan şekli..şişlikler geçer biter

haklısın ama ilk ameliyatım açık teknikle olmuştu bu kez kapalı teknikle oldu süreç farklı oluyormuş ondan ziyade törpü yapıldı iki kaşımın ortası ve burun gövdesi çok şişmişti görünce çok şaşırdım :2:ilgilendiğin için teşekkür ederim lavanta84 sen nerde oluyorsun?Umarım her şey gönlünce olur:)

ben buğra çöllü ye olacağım..kapalı teknik...kapalı teknikle olanlarda şişip morarıyor bence panik yapma..inşallah biran önce iner şişlerin..

ben buğra çöllü ye olacağım..kapalı teknik...kapalı teknikle olanlarda şişip morarıyor bence panik yapma..inşallah biran önce iner şişlerin..

Zor bir şüreç Allah yardımcın olsun canım inşallah çabuk atlatırsın:)ve benimde inşallah biran önce iner şişlerim....

Zor bir şüreç Allah yardımcın olsun canım inşallah çabuk atlatırsın:)ve benimde inşallah biran önce iner şişlerim....

merhaba helen90.sanırım emre ilhanın hastasısın.revizyon sonuçların nasıl cok merak etim.emre beye bende ameliyat olmak istiyorum.şişliklerin inince istediğin gibi bir burna kavustun mu?

ben de kapalı teknikle ameliyat oldum alçım çıtığında benimki de dediğin gibiydi ama zamanla şişlikler iniyor ben de sağ burun dliğinden kemik aldırdım aynı zamanda kemerim törpülendi ve burun ucumdaki etlilik dağıtıldı biraz.İlk başta domuz burnu gibiydi çok yadırgadim yüzümü yabancı buldum ama sonra zamanla geçti telaşlanma ve sabırlı ol.

merhaba helen90.sanırım emre ilhanın hastasısın.revizyon sonuçların nasıl cok merak etim.emre beye bende ameliyat olmak istiyorum.şişliklerin inince istediğin gibi bir burna kavustun mu?

yok canım doktorum Bilge Türk BİLEN...Şimdi memnunum neredeyse 4 buçuk ay oldu...ahhh ahhh ilk ay çok zor

gerçekten çok sabır gerkiyor bu ameliyat ile birlikte terapiye gitmelisin :18:ya çok zordu ancak geçti çok şükür 4. ayı bitirdim :)

Son düzenleme:
gerçekten çok sabır gerkiyor bu ameliyat ile birlikte terapiye gitmelisin :18:ya çok zordu ancak geçti çok şükür 4. ayı bitirdim :)

hadi bakalım istediğin gibi sonuç alırsın umarım :) benim neredeyse iki ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…