- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
CIA veya UpCall gibi uygulamalar var. Umarım işine yararMerhaba kknin stalker dehasi kadinlari. Buradan stalkin inceliklerini ögrendim, defalarca agzim acik kaldi. Yalniz su an bi telofonun kime ait oldugunu ögrenmek istiyorum. Elimde numaradan baska bir bilgi yok. Bu numara kime ait, sosyal medya hesabi falan var mi nasil ögrenirim? Deneyip basarisiz olduklarim:
1-bilinmeyen no hattini aradim bilgi yok.
2- özelden aradim acmadi.
3-kaydettim noyu whatsapp foto görmek icin ama göremedim.
hadi kizlar bir el atin.
Sim yazdim ama bir sey cikmadiGoogle a neden yazmadiniz ki?
Hangi uygulama?Gogul playe storda bunun uygulaması var bi dene bakalım
Numara sorgulama yazınca 3.sirada çıkıyor 4.8 puanı var ben denediğimde bulmuştu.uygulamanın adı da numara sorgulamaHangi uygulama?
Facebook arama motorunada yazabilirsin eğer o numaraya kayıtlı hesap varsa çıkar (instagram içinde geçerli)Merhaba kknin stalker dehasi kadinlari. Buradan stalkin inceliklerini ögrendim, defalarca agzim acik kaldi. Yalniz su an bi telofonun kime ait oldugunu ögrenmek istiyorum. Elimde numaradan baska bir bilgi yok. Bu numara kime ait, sosyal medya hesabi falan var mi nasil ögrenirim? Deneyip basarisiz olduklarim:
hadi kizlar bir el atin.
MaalesefCIA veya UpCall gibi uygulamalar var. Umarım işine yarar
Yazdim ama cikmadi. Hesabi olduguna emin oldugum baska bir noyu yazdim onda da bir sey cikmadi. Farkli bir arama sekli okabilir mi no ile aramak icin!Facebook arama motorunada yazabilirsin eğer o numaraya kayıtlı hesap varsa çıkar (instagram içinde geçerli)
Ee sonuç?Kızlar kim olduğunu öğrenemedim ama erkek olduğunu düşünüyorum o yüzden aramaktan vazgeçtimNumara son zamanlarda 2 kez eşimi aramış ve 15 dk gibi uzun uzun görüşmeler olmuş. Bu kadar uzun görüşülüp eşimde kayıtlı olmayınca merak etmiştim. Ben de eşime çaktırmadan onun telefonuna kaydedip whatsapp resmine baktım (Kendimden baktığımda görünmüyor benim no karşı tarafta kayıtlı olmadığı için.)
Öyle bir program yok lakin onun hangi saatlerde ne kadar online olduğunu gösteren program var.Ya whatsappta birinin profiline girip bakınca karşıdaki kişinin programı varsa anlar diyorlar. Dogru mu bu?
Kim nasıl kaydetmiş diye bi program var indir yaz oraya kimin rehberinde varsa cıkıyoMerhaba kknin stalker dehasi kadinlari. Buradan stalkin inceliklerini ögrendim, defalarca agzim acik kaldi. Yalniz su an bi telofonun kime ait oldugunu ögrenmek istiyorum. Elimde numaradan baska bir bilgi yok. Bu numara kime ait, sosyal medya hesabi falan var mi nasil ögrenirim? Deneyip basarisiz olduklarim:
hadi kizlar bir el atin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?