Doğuma Hazırlık help me

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

huzur_ze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
5
0
86
İstanbul
yedi aylık hamileyim.Kızım olucak inş. isim begenemiyorum yada eşim kabul etmio napcamı bilmiorum.isim koymak ne kadar zormuş..,kafamçokkarıştı,.ben eslem ve ebrar ismini begeniyorum ama eşim istemio oda nihal yada iclal olsun dio, iclal nasıl bi isim cevremde kimsede yok

Catherine yada michelle koy. Help me diye başlık açtığına göre bu isimleri koymayı da garipsemezsin sanırım laelaelaelaelae

Ne merakliyiz sekilcilige. Arkadas icinden gelmis oyle yazmis. Varsa amaca yonelik bir cevabiniz yazarsiniz. Yoksa ne gerek var, hamile bir kadinla, boyle bir sebepten dalga gecmeye. Biraz cercevelerimizi genisletmemiz lazim. Hele hele bunu hamile birinin yapmasi daha aci. Lutfen yanlis anlamayin. Ama yapici mesajlar yazmaktansa, yikiciligin tercih edilmesi, goruntu kirliligi olusturuyor. Eger KK kurallarina bir aykirilik goruyorsan mod a iletirsin ve varsa birsey o da geregini yapar. Arkadas da boyle rencide edilmemis olur. Yetiskin insanlariz, ilkokul cocugu diyaloglarina luzum yok.

Eger bu dort isimden biri olsun dersen, Eslem derim ama Nihal in soylemesi daha kolay. Iclal hem soylemesi zor hem de buyukluk manasina geliyor. Yani cok da ozel bir anlami yok.
Nihal in, sevgili ve taze fidan anlamlari var. Guzel bence.
Ama yine de son karar esinle senin. Saglikla dogsun bebisin.

Valla ben dalga geçmek için yazmadım. Zaten konu sahibi arkadaşta mesajımı hiç sizin algıladığınız gibi algılamadı. Konu kapandı amacınız tartışma çıkarmaksa ilkokul çocukları gibi düşünen biri size fazla siz kreş seviyesine inin.

cift mesaj.(mesaj gitmedi deyince tekrar bastim aynisini gonderdi) pardon

Son düzenleme:
ebrar çok güzel bir isim koymayı bende çok istedim ama kuzenimin kızın ismiydi.ama olmuyorsa nihal diyorum..

irem&özge isimli arkadaşın yorumuna çok güldüm,çok eğlenceliydi ve rencide etme amacı taşımadığı öyle açık ki.
momof2 yanlış taraftan bakıyorsun sanırım:)

huzur-ze'cim millet isimlerle ilgili yorum yaptıkça sevdiğin isimden de soğuyacaksın bu gidişle:)
iki isim koyun,biri senin biri eşinin isteği olsun:)
biz öyle kararlaştırdık eşimle,çözdük..yoksa orta yolu bulmamıza olanak yoktualsanaalsanasmile

bende bunların arasından birini seçmek zorunda olsam nihal derdim.bu arada 2 ay önce doğum yaaptım ve kızıma simay ismini koydum belki sizede fikir olur.

aklınıza gelen başka anlamı güzel kız isimleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim.. hayırlısıyla içime sinen güzel bi isim bulucam inşş:) yorumlarınız için tşk. nilüfere de ayrıca teşekkür ediyorum. bende her zaman karşımdakini incitmeden konuşmaya çalışırım ama herkesin fikrinede saygım var begenmemiş olabilir konu başlıgını

ebrar ve eslem çok güzel eğer atrafımda olmamış olsaydı bende koyardım
güzel isimler hep kapıldı çevremde bana isim kalmadı yaa :)))
bak arkadaşım eslem su koydu bebeğine çok hoş duruyo

eslem bence de. nihal yerine de nihan ismi daha hoş sanki. iki isim; birini siz koyun birini de eşiniz koysun olsun bitsin:) melek ismi de güzel bu arada

eslem o kadarda değişik bi isim değil sorun olacağını zannetmiyorum

peki selem koyabilirsiniz nasıl sizce ?

aynen katılıyorum arkadaşımın söylediklerine,bizler birbirimizin ruh halinden içinde bulunduğu durumdan anlamazsak zaten hiç kimse bizi anlayamaz,yamış bitmiş,burda şimdi türkçe dersi vermeye iki lafın arasında bozmaya gerek yok,biraz daha anlayışlı sabırlı olalım arkadaşlar..hayatta çok fazla yaşayamayacığımız hassas bi dönemdeyiz,kırmayalım incitmeylim birbirimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…