help mee!

tomrij

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
1
0
6
Diğer
selam kızlar...ben sizden yardım istiyorum ve sırf bunun için üye oldum.sizin görüşlerinize çok önem veriyorum.en iyisi ben konuya geçiyim :) şimdi benim okuduğum fakültede bi çocuk var ilk dönem sık sık karşılaşır ve bakışırdık ama bu dönem pek göremedim onu.bu yüzden de açıkçası aklıma bile gelmiyodu.ta ki bi hafta öncesine kadar...kantinde bana baktığını görünce farkettim o olduğunu ve birden heyecan yaptım :) bi haftadır aklımdan çıkmıyo ondan hoşlanıyorum galiba ve ben birinci öğretimim o ikinci öğretim yani onu görmem tamamen şansa bağlı ben de işimi şansa birakmak istemiyorum.sizce onunla nasıl muhabbet etmeye başlayabilirim?bu arada şunu da söyliyim iki arkadaşıyla bi gezi sayfası yönetiyo.arkadaşlarından birini de az çok tanıyorum.okuduğunuz için çok teşekkür ederim...

gezi sayfasına üye ol , planlanan gezilere katılmaya çalış, arkadaşı ile daha samimi olmaya bak, ortam oluştur zamanla tabi olur ama yapabilirsin , baktın olmadı git kendin konuş , ne olacak ki , hiç çekinmem seviyorsam söylerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…