help...

Ayannna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2018
4
1
1
33
merhaba arkadaslar. bana yardimci olun lutfen. 8 yildir evliyim 2de cocugum var 28 yasindayim. 2 cocugumun dogumundan 1.5 yil sonra asiri kilo aldim.64kldan 80 deyim simdi... lutfen bana birsey onerin. zayiflayamadigimi gorduyumde hayal kirikligi oluyor dieti falan bozuyorum...😔

İngiliz sandim ama İngiliz ozentisi bir Türkmüş meğer???
Bi spor salonu işinize yarar

Hemen kilo verilmez bu is icin sabir ve irade gerekir.. yarin sabah kalkiyim ohh bi 5 kilo gitsin falan yok oyle bisey.. azimle ve sabirla zayiflarsin.. spor sart hareketsiz zayiflamak olmaz.. kendine kucuk bi kase ayarla minicik bi kase ben bununla yemek yiyicem de beynine komutu ver.. ve ne yiyorsan o kaseye 2 yemek kasigindan fazla koyma ben bununla doyucam de.. doymuyormussun gibi gelir baslarda ama inan soyle 5 dk gectikten sonra doydugunu anliycaksin.. bu sekilde yavas yavas zayiflarsin spor yaparsan birazdaha hizli da zayiflayabilirsin..

merhaba arkadaslar. bana yardimci olun lutfen. 8 yildir evliyim 2de cocugum var 28 yasindayim. 2 cocugumun dogumundan 1.5 yil sonra asiri kilo aldim.64kldan 80 deyim simdi... lutfen bana birsey onerin. zayiflayamadigimi gorduyumde hayal kirikligi oluyor dieti falan bozuyorum...😔
Diyet bölümüne bakın. Diyet gruplarına katılın. Yarışmalar oluyor belki yarışmayla motive olursunuz

Back
X