B
boundary
Ziyaretçi
- Konu Sahibi boundary
merhaba biz universiteden mezun olduktan sonra nisanlimla beraber dil egitimi icin londraya geldik sonrada master yaptik tum bu egitimimiz boyunca ailelerimizden parasal yonden destek almadik hem calistik hem okuduk 1 ay once mezun olduk turkiyeye donus karari aldik ama ben kendimi cok kotu hissediyorum artik bu ulkeden yasadigim sikintilardan dolayi nefret ediyorum cok kisa bir zamanim kaldi diye kendimi motive etmeye calissamda is yerindeki huzursuzluk benim iyice icimi daraltiyor elimde olsa bugun birakip evime donmek istiyorum ama nisanlim seneye dugunumuz olacak diye para biriktiriyoruz bir yandan bu hedefledigimiz parayi biriktirememe stresi bir yandan patronun surekli saatlerimizi kesmesi biryandan donduktan sonra is arama ev dugun stresi hersey sanki ustume geliyor bugun yine patron 6 saatimi daha silmis umursamamaya calisiyorum ama nisanlimin bunu kafaya takmasi beni daha cok strese sokuyor kendimi hic iyi hissetmoiyorum tek dilegim bu onumuzdeki 5 haftanin cabucak gecmesi ve ulkeme donmek orda ne yapacagimi bilemesemde... buradaki sikintilardan uzaklasma istegi belkide