Katılıyorum aynen öyle .. bir annenin en özel anını bile bilinç altına yeni bir fetişlik olarak ekmeye çalışıyorlar ,özgür emzirmek gibi masum bir amaç taşıdığına inanmıyorum. Kadını nasıl pazarlarıma yeni bir soluk getirmişler. Erkekler zaten tırnak ucu görsekte tahrik olalım diye bekliyorlarken onlara yeni bir soluk olmuş.Emzirmenin doğallığından çok emzirirken nasıl sexi dururum adlı bi çalışma olmuş. Emzirme organı sadece memeydi benim bildiğimde..
rsimlerde sözde emzirme adı altında, çıplak bedenlerini sergiledikleri için olabilir.Kimse size çıplak vaziyette insan içinde emzirin demiyor.
Okuduğum kadarıyla böyle birşey de yazmıyor zaten..
Emzirmenin anne ve bebek için en doğal hak olduğu ve emzirmekten utanılmaması gerektiğini vurguluyor.
Bir cafede parkta gerektiği yerlerde bi şekilde emzirebilmeniz için gerekli alet edevat zaten bulunuyor
Ne diye bu haberi 'İNSANLARIN İÇİNDE ÇIPLAK BEDENİNİZLE ÇOCUK EMZİRİN' deniyormuş gibi algılıyorsunuz?
rsimlerde sözde emzirme adı altında, çıplak bedenlerini sergiledikleri için olabilir.
Şimdi bu fotoğraflara bakarak ' yok ya emzirmek o kadar da tahrik edici değilmiş, her yerde emzirebilirim' mi diyecektik. Keşke bu doğal eylemi daha doğal yansıtsaymıs. Bu seksapaltiye anlam veremedim. Başlık ' emziren anneler de çekici olabilir' olsa amaca daha uygun bulunur. Ben bile bayan olarak seksi buldum. Bizim damacanaya hallenen insanımızı düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?