- Konu Sahibi icepearl77
kızlar 8 ay birlikte olduğum hatta evlilik plkanları yaptığım ailelrimizin bildiği bir ilişki yaşadım.1 hafta önce beraber dışarıdayken annesi aradı telefondan.oda cevap vermedi.mühim değil dedi.annesi olduğuna eminim bu arada.numarasını biliyorum çünkü.neyse ben neden açmıyorsun ben yanında olduğum için mi dediğimden ötürü tartışma yaşadık ve ayrıldık.ailelere gitti olay ve dönüşü olmayan bi ayrılık oldu bu.ailem beni aramıyacağına dair söz aldı ondan ve yemin ettirdi.mesaj yoluyla bana ulaştı ve beni sevdiğini kimsenin ona benim kadar değer vermediğini ailemin onu istememesine çok üzülüp kırıldığını bu yüzden unutmamız gerektiğini içeren ve allaha emanet ol bitanem diye biten bi mesaj gönderdi .cevaplamadım haliyle .bana hayatımda seni istemiyorum demişti.geçen gece tekrar bana mesaj çekti ara beni arayamıyorum diye.aradım ortaköyde eğlencede dayısının kızları gelmişte memleketten erkek kardeşiyle onları gegzdiriomuş.benimle konuşacakları varmış.söyel dedim uygun değilim sonra dedi kapadık.şimdi face de kalkmış gece eğlencelerinde karşı cinsle samimi resimlerini koyup duvarını açmış bide görülsün diye iyice. oysa şimdiye kadar onun profiline girmek imkansızdı.ne yapmaya çalışıyor.hangi ruh halindeki insan bunu yapar anlamadım yorumlarınız lütfen.şimdiden teşekkürler
guclubacismile
guclubacismile