hem ayrılmak istedi hem kıskandırma çabalarında.bu ne demek şimdi.

icepearl77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
3
0
86
İstanbul
kızlar 8 ay birlikte olduğum hatta evlilik plkanları yaptığım ailelrimizin bildiği bir ilişki yaşadım.1 hafta önce beraber dışarıdayken annesi aradı telefondan.oda cevap vermedi.mühim değil dedi.annesi olduğuna eminim bu arada.numarasını biliyorum çünkü.neyse ben neden açmıyorsun ben yanında olduğum için mi dediğimden ötürü tartışma yaşadık ve ayrıldık.ailelere gitti olay ve dönüşü olmayan bi ayrılık oldu bu.ailem beni aramıyacağına dair söz aldı ondan ve yemin ettirdi.mesaj yoluyla bana ulaştı ve beni sevdiğini kimsenin ona benim kadar değer vermediğini ailemin onu istememesine çok üzülüp kırıldığını bu yüzden unutmamız gerektiğini içeren ve allaha emanet ol bitanem diye biten bi mesaj gönderdi .cevaplamadım haliyle .bana hayatımda seni istemiyorum demişti.geçen gece tekrar bana mesaj çekti ara beni arayamıyorum diye.aradım ortaköyde eğlencede dayısının kızları gelmişte memleketten erkek kardeşiyle onları gegzdiriomuş.benimle konuşacakları varmış.söyel dedim uygun değilim sonra dedi kapadık.şimdi face de kalkmış gece eğlencelerinde karşı cinsle samimi resimlerini koyup duvarını açmış bide görülsün diye iyice. oysa şimdiye kadar onun profiline girmek imkansızdı.ne yapmaya çalışıyor.hangi ruh halindeki insan bunu yapar anlamadım yorumlarınız lütfen.şimdiden teşekkürler
guclubacismile

selam canım önce şunu söyleyeyim bi kere o ayrılma sebeniz çok garibime gitii. hemen sen öyle dedin diye bitirmek bu kadar kolay mı.8 ay paylaşılan birşeyler var öyle değil mi. Ayrıca hemen niçin ailelere söylediniz.Belki aranızda halledip tekrar birleşebilirdiniz. Aililer işin içine girince daha da karışıyor durum. Ve ona gelince bence o duygularından emin değil bi öyle bi böyle. hemen ayrılınca başka kızlarla samimi olması mı gerekiyor ne çabuk unuttu seni.seni kıskandırmaya çalışması yanlış bence. seviyorsa adam gibi çıksın söylesin. böyle basit oyunlara gerek yomk bence . peki sen duygularından emin misin. yani onunla ilgili ne istiyosun hayatın da ?

ayrılma sebebi saçma evet o bu şekilde ona soru sorulmasından hoşlanmıyormuş gerekirse açıklamayı kendiliğinden yaparmış.ben onun hayatında özelmişim bunu bilmem yetermiş.o gerektiği zaman gerektiği şekilde davranırmış.ben hiç ağzımı açıp soru soramıycakmıyım ona. anlamadım yani.böyle şey mi olur.ben beni seven, değer veren birini görmek istiyorum.

evet canım öyle bişey söz konusu olabilir mi. sen onun sevgilisiis herşeyi sorma hakkın var onun da sana sorma hakkı var. kapalı kutu olurmu hiç:olmaz: demek ki senden sakladığı çok şey var ve yanıtlayamaycak ki sana sorma diyor çok saçma

Son düzenleme:
ayrılma sebebi saçma evet o bu şekilde ona soru sorulmasından hoşlanmıyormuş gerekirse açıklamayı kendiliğinden yaparmış.ben onun hayatında özelmişim bunu bilmem yetermiş.o gerektiği zaman gerektiği şekilde davranırmış.ben hiç ağzımı açıp soru soramıycakmıyım ona. anlamadım yani.böyle şey mi olur.ben beni seven, değer veren birini görmek istiyorum.

Olduuuuu paşam başka derdi varmıy mışş..alsanaalsanasmile Öle herzaman canı ne istiyorsa yapamaz tek başına yaşamıyor dimi bu ilişkiyi..Soru da tabiki soracaksın.. Hayatında özelmişsin bunu bilmen yeterlimii lafa bak.. Canım kesinlikle sana değer veren,sevgini hakedecek biri olmalı...

Erkeklerin işine gelmeyince genelde hep böyle olur, sen sorma ben anlatırım tripleri... sorgusuz sualsiz güven beklerler, güvenmiyorsanız bile bu emin olun sizin suçunuz değil... demekki haliyle tavrıyla o sizi böyle güvensiz bir hale getirdi.. mesela yani..
ınsana sevdiğinin sorusu, sorgu gibi gelmez, gelmemesi lazım... Bunlara bile tahammülleri yoksa arkadaşım, sabır taşı olman lazım bunlara tahammül edebilmen için... bunun ilersi de var... Yada sinirlerinizin alınması lazım ki sormadan merak etmeden kızmadan ve kıskanmadan yaşayın. insanız ve insani dürtülerimiz var merak etmek ve sormak gibi.. cevaplama zahmetinde bulunmayıp birde bunu ayrılmaya kadar götüren bir erkek... Bilmem ki sizi mutlu edebilir mi... duvarını açmasına gelince, muhatap olmayın bence ya tamamen bitsin yada adam akıllı girsin hayatınıza... hayırlısı olsun canım

daha erkekleri tanımadınız mı ya onlar siz onlara yüz verdikçe geri kaçarlar, siz kaçtıkça kıymetli olursunuz

canım aramıyorum sormuyorum ben zaten.insan kendine değer vermezse başkası hiç vermez.bunun bilincindeyim.yalnız gelip özür dilemek gönül almak vs. gibi davranışlar sergilemek yerine kıskandırma yöntemi uygulaması ilginç.bittiyse git yoluna değilmi.ne kaşısıyorsun açılan yarayı.tam alışıyorsun yalnızlığa. bi mesaj bi haber geliyor.unutmak istesende unutamıyorsun.cinlerim tepeme çıkıyor.:oklava:

kızlar 8 ay birlikte olduğum hatta evlilik plkanları yaptığım ailelrimizin bildiği bir ilişki yaşadım.1 hafta önce beraber dışarıdayken annesi aradı telefondan.oda cevap vermedi.mühim değil dedi.annesi olduğuna eminim bu arada.numarasını biliyorum çünkü.neyse ben neden açmıyorsun ben yanında olduğum için mi dediğimden ötürü tartışma yaşadık ve ayrıldık.ailelere gitti olay ve dönüşü olmayan bi ayrılık oldu bu.ailem beni aramıyacağına dair söz aldı ondan ve yemin ettirdi.mesaj yoluyla bana ulaştı ve beni sevdiğini kimsenin ona benim kadar değer vermediğini ailemin onu istememesine çok üzülüp kırıldığını bu yüzden unutmamız gerektiğini içeren ve allaha emanet ol bitanem diye biten bi mesaj gönderdi .cevaplamadım haliyle .bana hayatımda seni istemiyorum demişti.geçen gece tekrar bana mesaj çekti ara beni arayamıyorum diye.aradım ortaköyde eğlencede dayısının kızları gelmişte memleketten erkek kardeşiyle onları gegzdiriomuş.benimle konuşacakları varmış.söyel dedim uygun değilim sonra dedi kapadık.şimdi face de kalkmış gece eğlencelerinde karşı cinsle samimi resimlerini koyup duvarını açmış bide görülsün diye iyice. oysa şimdiye kadar onun profiline girmek imkansızdı.ne yapmaya çalışıyor.hangi ruh halindeki insan bunu yapar anlamadım yorumlarınız lütfen.şimdiden teşekkürler
guclubacismile

hangi ruh halindeki insan öyle saçma bir sebepten dolayı ayrılırsempatiksalakcinni

baştan aşağı mantıksız bir insan:1ninca:

Back
X