Saç Uzatma Yöntemleri 'hem basit,hemde uzamayı hızlandırıyor!.(bakmakta fayda war ;))

duygu016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
35
0
86
Bursa
ewet kızLaaaar! :))

saç uzatmak içn br çok pylaşm war.ben bu yazacğm trifi kendm denedm ve gerçekten faydasını grdüm umarım sizLerde de işe yrar.

öncelikle banyoya grdiğinzde ne kdr şampuan kullanıyorsanız o miktarda şampunı bi çay bardağına dökün ve üzerine yaklaşk yarm çay bardğı çam terebenti boşalytn.onun üzernede 1 diş sarmsak rendeleyn ve karştırn.bununla her banyoda başınızı yıkayn içnde çam terenbenti olduğu içn fazla köprmiyck.onun içde bnunla ykadktan snra saf şampuanla başınızı ykamalısnz.bu işlemi yaptktan sonrada yaklaşk 4 su bardağı ılık suya 1 su bardğı kdr elma sirkesi karştrp en son bnunla durulayn ve muhteşem sonuçLar sizLEri bekLiyorr..kaydirigubbakcemile2

Bu karışımı bende uyguluyorum fakat içerisine bir miktar badem yağı da ekledim, daha birkaç gündür uyguluyorum uzayıp uzamadığı konusunda herhangi bir yorum yapamam fakat saçın daha dolgun ve daha güçlü olduğunu söyleyebilirim. opuyorumnanaktan

hmm ii yapmışsn.bnde kısa süredr uyguluyorm ama saçlarım boyalı olduğu içn değişimi hmen farkettm.umarım bayrama kdr istedğmz saçlara kavuşurz cnmkaydirigubbakcemile5

Evet canım bu işlem gerçekten de işe yarıyor..

Ben elma sirkesiyle bir karışım hazırlıyorum az koyduğm halde bile mükemmel sonuç veriyor..

Ama mağlesef biraz ağır kokuyor bilmiyorumkismile

Evet canım bu işlem gerçekten de işe yarıyor..

Ben elma sirkesiyle bir karışım hazırlıyorum az koyduğm halde bile mükemmel sonuç veriyor..

Ama mağlesef biraz ağır kokuyor bilmiyorumkismile

eet kötü koksada dışarı çkınca parlaması ve dkkat çekmesi kokuyu unutturuo bna drusu.kaydirigubbakcemile2 ztn gce ykıorm sbahada bişi kalmıohihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…