Hem bebeğimi hem babamı kaybettim

ninanur

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
216
57
648
43
canım dostlarım çok kötüyüm derdimi kime söyleyim ben bilmiyorum ki 4 haftalık hamileyken canımı aşkımı herşeyimi
Daha bir saat önce güzel kızım diyen babamı ani bir kalp krizi ile kaybettim bebeğim beni hayatta bağladı 6 haftalıkken kalp atışlarını duydum ve bugün 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım... o kadar kötüyüm ki bu kadar üst üstte acıya dayanamıyorum sanki bir felaketler kasırgasının içindeyim evladımı babamı kalpten kaybettim. Sanki bir benim yeryüzünde bunu yaşayan kürtaj oldum bana yardım edin 34 yaşındayım bir daha belki anne olamam

Rabbim sabırlar versin 2 acı yaşıyorsun canım çok zor ama insan zamanla alisiyor aciya...Sabır sabir başka yapacak birsey yok bir bebeğin daha olur üzülme insallah..

Öyle düşünme canm Allah sabırlar versin çok zor.bu acıyı ancak sen bilirsin.bu yaz benm babam da aniden kalp krizi geçirdi korkusu yetti.Allah verdi Allah aldı deniyor ya öyle.Rabbim seni sabredenlerden eyler inşallah.inşallh tekrar olur çocuğun.kaç yaşında hamile kalanlar oluyor.Ol dediği zaman herşey oluyor.dualarım seninle

Çok büyük acı kaldıramıyorum isyan etmiyorum ama sanki herşey tükenmiş gibi bilemiyorum

Allah yardımcın olsun... Sabırlar diliyorum başka diyecek hiçbir şey bulamıyorum umarım ileride doğacak evlatlarının yüzü suyu hürmetine güçlü olursun..

İsyanım yok ama feryadım dağları deler içim açıyor kalbim yanıyor tarifi yok Allah ım kimseye bu acıyı yaşatmasın

Allah sabırlar versin canım

Canım ilk önce başın sağolsun çok üzüldüm. Ama öyle düşünme. Benim Dayımın kızı 36 yaşında hamile kaldı. 3 ay önce de bebeğini kucağına aldı. Allah'a dua et. Merak etme allah herşeye dayanacak güç veriyor. Sen sakın üzülme. Kendini heder etme. Emin ol baban seni böyle görmeyi hiç istemezdi

Canim Allah rahmet eylesin Allah yardimcin olsun zor bir süreç senin için güçlü olman gerek malesef yaşanan tüm kayıplara ve olumsuzluklara rağmen hayat devam ediyor

Başın sağolsun Can'ım. Geçen sene 12 haftada bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim. 36 yaşındaydım. Yine hamileyim 37 yaşındayım. 38 yaşında iNşAllah bebeğim doğacak yaşa yakılma. Artık herkes geç doğuruyor. Rabbim en kısa zamanda tattırsın.

Allah rahmet eylesin Allah yardımcınız olsun

Şimdi tekrar nasıl hamile kalırım şimdi nasıl o yollara girerim ya tekrar olursa naparım ;(

Allah yar ve yardımcın olsun canımm allahım sabrını versin bol bol dua et artık herkes geç Doğum yapıyor Canını sıkma, inşallah tekrar anne olursun öyle deme Allah'ın gücüne gider.

2 yıl geçmiş insan unutmuyor ama alışıyor mutlaka yoksa nasıl yaşayabilir insan.Rabbim sabrını veriyor.Ben de 5 haftalık hamileyim canım babam onkoloji yoğun bakımda ve her an kötü haber gelecek diye bekliyoruz.İmanı büyük olanın imtihanı da büyük oluyor Rabbim herkese sabır versin

Ben de artık hem babamı hem bebeğimi kaybettim benim de 8 haftalıktı.Babamı da 17 mayısta kaybettik seni şimdi çok daha iyi anlıyorum ve yaşım da 33.benzer yönümüz ne çok
Tekrar bebek bekliyorsunuz heralde ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Babanızın acısını ne kadar zamanda atlatabildiniz Benim de babamı kaybedeli 40 gün oluyor ve 27 haftalık hamileyim. Unutamıyorum depresyona girdim, hiç birşey yapamıyorum. Sürekli keşkelerle yaşıyorum

Babanızın acısını ne kadar zamanda atlatabildiniz Benim de babamı kaybedeli 40 gün oluyor ve 27 haftalık hamileyim. Unutamıyorum depresyona girdim, hiç birşey yapamıyorum. Sürekli keşkelerle yaşıyorum
Dua etmen gerektiğini hatirla canim. Şu an babanin bekledigi tek sey bu. Allah rahmet eylesin. Ben kaybedeli 11 yil oldu. Unutulacak bisey degil ki unutasin ? Hayir unutma da zaten neden unutacakmissin. Bol dua et gönder. Rabbimizin dedigi olur isyana girme. Bak karninda bi can var ona da yazik degil mi? Verende Allah alan da Allah. Bi namaz kıl mesela, ellerini bi ac. Toparlanmana yardimci olacaktır eminim. Kendini toplamalisin da. Sen artik bi annesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…