Hem çalışıp hemde 2014 Kpss'ye hazırlananlar burayaa :)

hilal60300

aşkısının bitanesii
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
1.272
10
88
Tokat
merhaba arkadaşlar aranızda hem çalışıp hemde Kpss'ye hazırlanan varmı aranızda ???
ben aöf muhasebe okuyorum hemde muhasebe işinde çalışıyorum özel sektörde çalışmak kadar zor bişey yok:( sinava 7 ay kaldı ortaöğretimden gircm sinava.
başarmamiz lazım arkadaşlar ben dersaneye falan gitmiyorum vaktim yok. altı üstü 7 ay kaldı sadece 7 ay dişimizi sıkalım ömür boyu rahat edelim. hep beraber çalışalım arkadaşlar bi liste hazırlayalim. biz istedikten sonra başaramayacagimız bişey yok benimle birlikte bu zorlu yolda yılmadan usanmadan devam edecek olan arkadaşlaR varsa buyrun gelin :16:

bende sizdenim ve temmuzla bu ayı saymazsak 3 ay kaldı :(( iş evlilik haftasonu dersane derken aslında hiçte verimli kullanamadım zamanımı koşuşturmacada yorulduğmla kaldım. şimdi ciddi bi risk alıp işi bırakmayı düşünüyorum :(( ama cesaret edemiyorum iki gündür sürekli düşünüyorum.

Kızlar Kpss ye çok az kaldı .. Ben de son anda girmeye karar verdim. Dershaneye en acilinden yazılacağım, aslında dershane olayını hiç düşünmüyordum fakat soru çözmeye çalışırken herşeyi unuttuğumu farkedince cinnet geçirecektim ve yazılmaya karar verdim. Hem çalışıp hemde hazırlanmak çok zor olacak ma dişimizi sıkmalıyız. Dershane ile konuştum hafta içi 5 günmüş haftasonu tatilmiş. Matematik bilgim hiç yok haliylede sınavda çözüp hiç riske atamam. Sadece Türkçe ve genel kültür çözeceğim.İşim çok çok zor yani ama imkansız değil .... 85 alsak garanti yerleşiriz.

Kızlar Kpss ye çok az kaldı .. Ben de son anda girmeye karar verdim. Dershaneye en acilinden yazılacağım, aslında dershane olayını hiç düşünmüyordum fakat soru çözmeye çalışırken herşeyi unuttuğumu farkedince cinnet geçirecektim ve yazılmaya karar verdim. Hem çalışıp hemde hazırlanmak çok zor olacak ma dişimizi sıkmalıyız. Dershane ile konuştum hafta içi 5 günmüş haftasonu tatilmiş. Matematik bilgim hiç yok haliylede sınavda çözüp hiç riske atamam. Sadece Türkçe ve genel kültür çözeceğim.İşim çok çok zor yani ama imkansız değil .... 85 alsak garanti yerleşiriz.

inan iş dersane ve sorasında ders çalışmak kolay değil dersanede vakit geçiriceğine internetten anlamadıın konuların videolarını izle dersaneden farkı yok. bide istediğin yeri tekrar tekrar dinlersin. ben eylülden beri gidiyorum pek bi artısı olmadı. 5gün akşamları orda heba olucağına evde özet çıkar soru çöz video izle daha iyi.
matematik içinde doğan ulunun sitesinden izle. dersane hocamız bizim övmek reklam için demiyorum ama bizim sınıf sözel ve mat. herkesin sıfır nerdeyse doğan hoca okadar güzel anlatıyoki matematikten en anlamayan insn bile bi süre sonra yapmaya başlıyo. (örnek ben :P ))

Hahaha :) sağol tatlım bakarım ..
Herkez dershane için aynı yorumu yapıyor ya . Olmazsa son 3 ay hızlandırma kurslarına giderim. Ya kalınca bi konu anlatım kitabı aldım allahım bi okuduğumu arka sayfaya geçene kadar unutuyorum. Ben bu üni sınavını nasıl kazanmışım çözemedim gitti ya :/

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hahaha :) sağol tatlım bakarım ..
Herkez dershane için aynı yorumu yapıyor ya . Olmazsa son 3 ay hızlandırma kurslarına giderim. Ya kalınca bi konu anlatım kitabı aldım allahım bi okuduğumu arka sayfaya geçene kadar unutuyorum. Ben bu üni sınavını nasıl kazanmışım çözemedim gitti ya :/

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yaş geçtikte ve okuldan uzaklaştıkça eskisi gibi rahat öğrenemiyoruz malesef. bende senin gibiyim dersane yardımcı olur dedim ama nafile.. aklında kalmıyosa özet çıkar yazarak çalışınca daha çok akılda kalıyormuş veya video izleyebilrsin

Meraba arkadaşlar ,

Ben ön muhasebe elemanıyım çalışıyorum ticaret lisesi mezunuyum
kpss sınavına girmeyı dusunuyorum bende yenı baslıcam sınava calısmaya x yayıncılık ve yediiklim çalışma kıtaplarını aldım
sizce kazanabilirmiyim ? işte çalışma imkanım malesef yok :43: akşamları en az iki saat çalışsam olurmu ya
kpss sınavını kazanmasam hemen uni sınavlarına giricem çalışmak zorunda olmasam evde oturur hazırlanır kazanabilirim aslında
ama mecburen çalışmak zorundayım :43::43:

Back
X