Hem carp arabaya hem polisi ara😡😡

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
Selamlar
Basimiza geleni sormayin😔
Bu konuda o kisi nasil ispatlariz fikri olan yazsin lütfen.
Olayi kisaca anlatayim.
Sali günü oglumla alisveristen geldik arabayi parkettik eve ciktik teeee cumartesiye kadar araba yerinden kimildamadi ve yine alisveris icin gittigimizde öncamda polis kagdi bulduk bize gelin yazmislar.
Tabi ne oldu bilmiyoz arkadan baya baya carpmislar neyse gittik polise dedik bu kagdi birakmissiniz sanirim biri vurmus parkhalindeki arabaya.
Demesinmi siz vurmussunuz ben sok o anda dedim imkansiz araba sali gününden bugüne kimildamadi yerinden kaza nezaman olmus onu bile bilmiyoz bize tek dedikleri iki tarafada mektup yolladik ifadenizi yazin bize verin .Bu carpan neler demis ya biz carpmisiz gerigeri tekerinin izo cikmis yola felan ben simdi düsünüyorum nasil ispatlariz bunlarin vurdugunu.Carpan karsidaki alman😡 gören yok yandaki komsu sadece cumartesi 2 gencle polisleri arabalarin basinda saat 07.30da görmüs cumartesi sabahi cildircam.
Ziline bastik carpanin acmadi kapiyi biz nebilek onlar carpmis yana yana sahit ariyoz komsu demese yine bilmicektik.
Olay almanyada oluyor burda yasayanlar bana fikir verirseniz sevinirim malum türkiyelen almanya kanunlari farkli o bakimdan.
Hayirli geceler

Oğlunuz araba kullanabilcek yaşta mı?
Hani belki o bi hevesle çalıştırmıştır sonrada çarpınca korkmuştur söylemeye dicem...

Var sigortamiz Polis Gutachtere vermis neler yapildi bilmiyoruzki ogün hersey olmus bitmis haberimiz oldu

Var sigortamiz Polis Gutachtere vermis neler yapildi bilmiyoruzki ogün hersey olmus bitmis haberimiz oldu
valla bence sigortanizla konusun bu olayi. yani iyi bir uzman nasil carpildigini anlayabilir genelde. hakkinizi arayin. o zaman hepimiz arabaya carpalim gidip bu bana carpmis diyelim, ne sacma sey.

Adama bak sen..
Ama belli olmuyormu arabaya carpildigi?
Illa ortaya cikar...siz de sikayetci olun

Polis mektubu bi gelsin hele okuyum ne demis tam ve ona göre cevap yazayim sigortayada sabah haber edicez baya zarar vermis bize kendinin plakasi bükülmüs hafif sadece

Unfallanalytiker Gutachten çıkartsın. Avukat da tutun Verkehrsrecht den.

Uzman diyim bakinca illaki anlar tek tesellim iki tarafin tanimadigi uzmanmis ins anlasinda sunlarin haddini bildirsin yalan ifade ne be😡

Pride sabah bi haber edek sigortayada ona göre Gutachter ayarlasin bize araba halen ayni yerde bekliyo gelsin incelesin teker izi varmis göya evlerin oldugu caddede önümde park yasagi olan yerde sanki Autobahnda hiz yapar gibimi sürmüsüz ne bende anlamadim

Park halindeki bir arabaya çarpmayla, seyir halindeki kazanın hasarı farklıdır.
Bunu da mı anlamamış o hanslar😂
Siz geri giderken vurduğunuzdaki hasarla, sabit durduğunuzda aldığınız hasar farklıdır.
Bunun araştırılmasını isteyin.

Türk sünüz diye olmasın bu Usulsüzlük?

Park halindeki bir arabaya çarpmayla, seyir halindeki kazanın hasarı farklıdır.
Bunu da mı anlamamış o hanslar😂
Siz geri giderken vurduğunuzdaki hasarla, sabit durduğunuzda aldığınız hasar farklıdır.
Bunun araştırılmasını isteyin.
Öyledir insallah güzelim ya valla bize kakdiricak diye sinirim dünden berri bozuk insan utanir ya lüx arabaya biniyon ozaman verdigin hasari yaptirmak dokunmaz yalana ne gerek vardi

Adamlar istemiyorlar kendi Ülkelerinde Yabancı.. Heleki Müslüman olanlardan Nefret Ediyorlar. Gurbetci olmak zor. Ülkemizde Yaşam Standartları keşke yüksek düzeyde olsa hiç kimse Gurbetci olmasa. Rabbim kolaylık versin :(

Adamlar istemiyorlar kendi Ülkelerinde Yabancı.. Heleki Müslüman olanlardan Nefret Ediyorlar. Gurbetci olmak zor. Ülkemizde Yaşam Standartları keşke yüksek düzeyde olsa hiç kimse Gurbetci olmasa. Rabbim kolaylık versin :KK43:
Valla ister yabanci istesin isterse istemesin o kendi problemi benim hicbir milletle problemim yok.Gurbetci olmak zor dedigin gibi

Back
X