valla bence sigortanizla konusun bu olayi. yani iyi bir uzman nasil carpildigini anlayabilir genelde. hakkinizi arayin. o zaman hepimiz arabaya carpalim gidip bu bana carpmis diyelim, ne sacma sey.Var sigortamiz Polis Gutachtere vermis neler yapildi bilmiyoruzki ogün hersey olmus bitmis haberimiz oldu
Öyledir insallah güzelim ya valla bize kakdiricak diye sinirim dünden berri bozuk insan utanir ya lüx arabaya biniyon ozaman verdigin hasari yaptirmak dokunmaz yalana ne gerek vardiPark halindeki bir arabaya çarpmayla, seyir halindeki kazanın hasarı farklıdır.
Bunu da mı anlamamış o hanslar
Siz geri giderken vurduğunuzdaki hasarla, sabit durduğunuzda aldığınız hasar farklıdır.
Bunun araştırılmasını isteyin.
Türküm evet ona batan buysa hicte umrumda deyil inadina carptigi yerde biraktim arabami tam kendi kapisinin önündeTürk sünüz diye olmasın bu Usulsüzlük?
Valla ister yabanci istesin isterse istemesin o kendi problemi benim hicbir milletle problemim yok.Gurbetci olmak zor dedigin gibiAdamlar istemiyorlar kendi Ülkelerinde Yabancı.. Heleki Müslüman olanlardan Nefret Ediyorlar. Gurbetci olmak zor. Ülkemizde Yaşam Standartları keşke yüksek düzeyde olsa hiç kimse Gurbetci olmasa. Rabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?