- Konu Sahibi sevdacicegiyim_benn
Merhaba öncelikle hepinizin kandili mübarekolsun,uzu zamandır takip ediyorum ama yazmak bu zaman kısmetmiş.Ben 27 yaşındayım ve bekarım,gün geliyor çok üzülüyorum bu duruma ama nasiphayırlısı Rabbimin vardır bi bildiği diye üzülmektn vazgeçiyorum.Kouştuğum tanıştığım kişiler oluyor ama bi bahane çıkıyor olmuyor,bazende düşünüyorum ben birilerinin ahınımı aldım diyorum.Bazen çok bunalıyorum ağlıyorum.
Neyse size danışmak istediğim birisi görüşmek istiyor ama özelde çalışıyor 1000 tl civarında alıyordur,bede memurum ve 3000 civarında alıyorum,asla onu yargılamak değil niyetim ama sizce ilerde sorun olur mu,ben zalsam düşünmem ama ilerde sorun olur diye korkuyorum anlaşmazlık,kendini küçük görmesi falan.Namaz kılmıyor bir de benim istediğim hep naamz kılan biri olmuştur,sizce görüşmelimiyim biraz içim ısındığı için bu kadar düşünyrm,sonradan ah almak da istemiyorum,şimdiden teşekkürler.
Bir de bugunün hayrına bana ve aileme dua edebilirmisinz
Neyse size danışmak istediğim birisi görüşmek istiyor ama özelde çalışıyor 1000 tl civarında alıyordur,bede memurum ve 3000 civarında alıyorum,asla onu yargılamak değil niyetim ama sizce ilerde sorun olur mu,ben zalsam düşünmem ama ilerde sorun olur diye korkuyorum anlaşmazlık,kendini küçük görmesi falan.Namaz kılmıyor bir de benim istediğim hep naamz kılan biri olmuştur,sizce görüşmelimiyim biraz içim ısındığı için bu kadar düşünyrm,sonradan ah almak da istemiyorum,şimdiden teşekkürler.
Bir de bugunün hayrına bana ve aileme dua edebilirmisinz