selam kizlar ben 3 yillik evliyim esimle aramizda hic bir sorun yok allaha cok sukur
ama inanin baskalari yuzunden sorun yasiyoruz. gorumceler bir yandan bizim gelin obur yandan kaynanayi hic katmiyorum cunku artik kabullenmek zorunda kaldim yasli kadin ne de olsa dyorum.neyse ama gorumce ve gelinimzi kabullenemiyorum. gorumcelerden baslayim : kucuk gorumcen hepsinden beter olan inanin rahat yok. annemle ayni binada oturuyorlar(bu arada onunla kusuz)ne zaman anneme gitsem aninda kaynanami arar xxxxxx yine annesine geldi diye, gezip tozyomusum surekli, nerde pazar orda benmisim, kardesinin aldigi ehliyet le araba suryomusum, iftira atmalar, 1 lafi 1000 yapmalar, dedigi lafi demedim demeler.......buyuk gorumceye gelince o sinsi sinsi yapyo, biz gecen hafta tr ye gittik istanbula 4 gun gezmek icin, vay o her tr ye gittiginde kayinvalidesini gormeden gelmezmis (bende salagimya inandim sanki) ....... simdi gelelim bizim geline, bu gelin bize kacarak geldi ama hic bir defa "biz seni istemedik sen geldin demedik",abimi ayda yilda bir gorurum gecen gun anneme demiski "senin kizin cok degisti bu aralar demis" karisi artik ne dyosa bisey yaptigim yok bisey dedigim yok, evine gittigimde hic birseyine dokunmam, fazla gitmem ayda bir, ziline basarim gel iceri demez, ne zaman birine oturmaya gitsem surat yapar, hatta dun amcamin oraya gittim onu cagirmadik diye abimi doldurmus amcamlari aramis vay siz niye benim karimi cagirmadiniz, gecen benim gunum vardi cagirdim karisini gelmedi 10 tane bahane uydurdu gelmemek icin, evime geleni gideni kiskaniyor tr ye gittim onu kiskaniyor 1 cocugu var annem bakiyor, herkesin hakkinda konusur ama kendisini gormez.
dun anneme dyomus ben 4x4 luk bir gelinim dyomus:roflol:ay inanin guldum yani. ama artik karar verdim uzak duracam yeter artik ya biktim. bir burdan bir ordan biktim. aski memnu dizisindeki NIHAT ve PEYKERE donduk. :gitme:

dun anneme dyomus ben 4x4 luk bir gelinim dyomus:roflol:ay inanin guldum yani. ama artik karar verdim uzak duracam yeter artik ya biktim. bir burdan bir ordan biktim. aski memnu dizisindeki NIHAT ve PEYKERE donduk. :gitme:
Son düzenleme: