Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım sagol çok iyi düşünmüşsün en azından merkez konusunda tecrübe elde etmiş oluruz ...ben ilk denememi anlkara gürgen clinicte olmuştum sorun azospermi eşim orada tese olmuştu fakat gebelik olmadı çünkü gelişmemiş hücreler bulunmuştu...
Merhaba, benim eşimdede sperm çok az ve hareketli sperm az.Çamlıca medicanada tüp bebek yaptırdık 3 tane embriyo yerleştirildi ve 2si tuttu.Doktordanda memnun kaldık.Bir görüşebilirsiniz canım.
teşekkürler canım.Allah hayırlı etsin bebeğini
Merhaba, benim eşimdede sperm çok az ve hareketli sperm az.Çamlıca medicanada tüp bebek yaptırdık 3 tane embriyo yerleştirildi ve 2si tuttu.Doktordanda memnun kaldık.Bir görüşebilirsiniz canım.
Maalesef kaybettik canım bebeklerimizi kalp atışlarını alamadık gelişimleri durmuş.Oyüzden kürtaj olmak zorunda kaldım![]()
çok üzüldüm,Allah hayırlısını nasip etsin.tekrar olur inş. bu defa sağlıcakla
canım üzüldüm allahım bir daha böyle acı yaşatmasın.Maalesef kaybettik canım bebeklerimizi kalp atışlarını alamadık gelişimleri durmuş.Oyüzden kürtaj olmak zorunda kaldım![]()
canım üzüldüm allahım bir daha böyle acı yaşatmasın.
fındık geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten zor bir durum.....allah bir daha yaşatmasın ve bunları unutturucak evladına kavuştursun en yakın zamanda inşş....
fındık sen heralde erdem hastanesini düşünüyrsun çünkü neden memnun olmadığımı sormuşsun...medikanadanda memnun olduğunu yazmışsın tekrar orayı düşünmüyormusun???