• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri hem kadın hem erkek infertilde hangi merkez başarılı

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
arkadaşlar,hem kadında hem erkekte sorun varsa tüp bebek merkezi olarak hangisini önerirsiniz
1) hangi merkezde hamile kaldınız
2) sorun ne
3)kaçıncı deneme

arkadaşım sagol çok iyi düşünmüşsün en azından merkez konusunda tecrübe elde etmiş oluruz ...ben ilk denememi anlkara gürgen clinicte olmuştum sorun azospermi eşim orada tese olmuştu fakat gebelik olmadı çünkü gelişmemiş hücreler bulunmuştu...

arkadaşım sagol çok iyi düşünmüşsün en azından merkez konusunda tecrübe elde etmiş oluruz ...ben ilk denememi anlkara gürgen clinicte olmuştum sorun azospermi eşim orada tese olmuştu fakat gebelik olmadı çünkü gelişmemiş hücreler bulunmuştu...

canım kararsızlık ne kadar zor yazın ikinciyi deneyecez ama merkez konusunda kafam karışık. belki bu işe yarar diye düşündüm.aslında liste yapmaya çalışacaktım da pek anlamıyorum

Merhaba, benim eşimdede sperm çok az ve hareketli sperm az.Çamlıca medicanada tüp bebek yaptırdık 3 tane embriyo yerleştirildi ve 2si tuttu.Doktordanda memnun kaldık.Bir görüşebilirsiniz canım.

Merhaba, benim eşimdede sperm çok az ve hareketli sperm az.Çamlıca medicanada tüp bebek yaptırdık 3 tane embriyo yerleştirildi ve 2si tuttu.Doktordanda memnun kaldık.Bir görüşebilirsiniz canım.

teşekkürler canım.Allah hayırlı etsin bebeğini

ne güzel tebrikler darısı hepimizin başına.

canım üzüldüm allahım bir daha böyle acı yaşatmasın.

Amin canım gerçekten çok zor.Öyle olmasınsanda hiç tuttutmaması daha hayırlı aslında.İnsan daha çok yıpranıyor ve üzülüyor.Oyüzden tutmadığındada çok üzülmemeye çalışmak lazım.Herşeyde bir hayır vardır.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bende 2.denememde umut tüp bebek merkezinde hamile kaldım eşimde sperm düşüklüğü ve bendede polikistik over var...ve kesinlikle umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim.....

fındık geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten zor bir durum.....allah bir daha yaşatmasın ve bunları unutturucak evladına kavuştursun en yakın zamanda inşş....
fındık sen heralde erdem hastanesini düşünüyrsun çünkü neden memnun olmadığımı sormuşsun...medikanadanda memnun olduğunu yazmışsın tekrar orayı düşünmüyormusun???

fındık geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten zor bir durum.....allah bir daha yaşatmasın ve bunları unutturucak evladına kavuştursun en yakın zamanda inşş....
fındık sen heralde erdem hastanesini düşünüyrsun çünkü neden memnun olmadığımı sormuşsun...medikanadanda memnun olduğunu yazmışsın tekrar orayı düşünmüyormusun???

Teşekkür ederim canım.İnş. hepimiz kavuşuruz. Ben erdem hastanesini çok duydum.Ordada sen öyle yazınca merak ettim.Tekrar tedavi görürsek (inş gerek kalmaz) büyük ihtimalle medicana olucak tekrar seçimimiz.Buarada bilinmesinde yarar var,Doktor memorilde tüp bebek hizmetini ilk başlatanlar.Tedavidede oraya seçmemizde çok etkili oldu bu.Açıkçası pişmanda olmadık.

erdemde denemndense medikana çok daha iyidir ve senin herşeyini biliyor dr sonucunda...neyse dediğin gibi inş bir daha denemene gerek duymadan kendiliğinden hamile kalırsın....

Back
X