Yani şöyle 28 günde bir olmuyorsaniz dahi bir düzeni var mı.yani 40 günde bir sürekli böyle oluyorsanız bu da bir düzen. Fakat 13 gün gecikme için silik çizgi çıkması imkansız.gibi bir şey, ben regli tarihim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım kopkoyuyduDüzensiz zaten regl. Son adet tarihim 20 Eylül. 13 gün gecikmiş görünüyor kullandığım uygulamaya göre
Umarım hersey gönlünüzce olur yakın zamanda önce rahminiz sonra kucağınız dolsunTeşekkür ederim. Pazartesi kan testi vereceğim.
Kızlar adetim 2 gün gecikti hep tek çizgi görüyordum bu, sefer de inanamıyorum silik ama bilemedim yinede
Bence gebelik varKızlar adetim 2 gün gecikti hep tek çizgi görüyordum bu, sefer de inanamıyorum silik ama bilemedim yinede
İnşallah 3 yıldır olmuyor yarım rahimliyim ama doğal yolla olmasına engel değil demişti doktorlar. nimo marka hiç denememiştim inşallah yalancı pozitif değildirBence gebelik var
Ben neredeyse hep nimo kullandım hiç yalancı çıkmadı ama eğer bekletmeden baktiysanz bence gebesinizİnşallah 3 yıldır olmuyor yarım rahimliyim ama doğal yolla olmasına engel değil demişti doktorlar. nimo marka hiç denememiştim inşallah yalancı pozitif değildir
Yok hiç bekletmedim direk çıktı beta veremedim henüz hastane uzak ve haftasonu olduğundan teşekkür ederim cevapladığınız içinBen neredeyse hep nimo kullandım hiç yalancı çıkmadı ama eğer bekletmeden baktiysanz bence gebesiniz
Güzel haberlerinizi bekliyorumYok hiç bekletmedim direk çıktı beta veremedim henüz hastane uzak ve haftasonu olduğundan teşekkür ederim cevapladığınız için
Pozitif görünüyor. Sağlıkla hayırlı haberler alırsınız inşallah
İnşallah teşekkür ederimPozitif görünüyor. Sağlıkla hayırlı haberler alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?