Hem kist hem 2 miyomum varmış benim gibi olan var mı ?

mellyyboo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
108
80
18
32
Hem kist hemde 2 tane miyom varmış henüz çocuk sahibi değilim gebelik için engel olmaz ama düşüge sebep olabilir dedi benim gibi olan var mı ilaç kullandınız mı yada hamilelikte sorun yaşadınız mı ?

Benimde cikolata kistim ve miyomum var miyom cok kucuk 1.5 cm dogum kontrol hapi ile kontrol altinda tuttum buyumedi her sene kontrol ediyor doktorum ve bana tedavisiz cocuk sahibi olacagimi soyledi ben daha once alternatif tip fln kurler yaptim belki onlarinda etkileri var bekarim cocugum olacagina kalpden inaniyorum🙏 kadin olmak zor

Benimde cikolata kistim ve miyomum var miyom cok kucuk 1.5 cm dogum kontrol hapi ile kontrol altinda tuttum buyumedi her sene kontrol ediyor doktorum ve bana tedavisiz cocuk sahibi olacagimi soyledi ben daha once alternatif tip fln kurler yaptim belki onlarinda etkileri var bekarim cocugum olacagina kalpden inaniyorum🙏 kadin olmak zor
Hangi kürleri yaptın canım

Istanbulda yaniklar baharat diye biryer var ordan 3 aylik kur aldim kullandim derdini anlatiyorsun onlarda ona gore kur veriyor kendi kanimla bir tedavi uygulatmistim birde antalyada suan aklima gelmeyen 1 2 sey daha yaptim.
İNŞAALLAH bir daha karşına çıkmasın miyom kuzum.

Istanbulda yaniklar baharat diye biryer var ordan 3 aylik kur aldim kullandim derdini anlatiyorsun onlarda ona gore kur veriyor kendi kanimla bir tedavi uygulatmistim birde antalyada suan aklima gelmeyen 1 2 sey daha yaptim.
kürlere devam etmek gerekiyo mu büyümemesi için ?

kürlere devam etmek gerekiyo mu büyümemesi için ?
Merhaba benim de son histeroskopi de alınanlar miyom olarak geldi. Ama ultrasonda hiç böyle bir ihtimal üzerinde durmamıştı doktor. Normalde ultrasonda tespit edilirmiş kitlenin miyom olduğu. Sizin nasıl tespit edilmişti? Benden alınanlar kanama yapıyordu sürekli. 1.5cm1cm ve 0.5 cm 3 taneydi.

Merhaba benim de son histeroskopi de alınanlar miyom olarak geldi. Ama ultrasonda hiç böyle bir ihtimal üzerinde durmamıştı doktor. Normalde ultrasonda tespit edilirmiş kitlenin miyom olduğu. Sizin nasıl tespit edilmişti? Benden alınanlar kanama yapıyordu sürekli. 1.5cm1cm ve 0.5 cm 3 taneydi.
sanırım ilk kişiye yorum atacaktınız ben kürleri sormuştum

bende çikolata kisti var. ultrasonda göründü bende 5 cm.
Çok geçmiş olsun 🙏 doktor ultrasonda mı teşhisi koydu biyopsi mi yaptı? Benim de hep içerde parçalar vardı 6 aydır uğraşıyorum. 2 histeroskopi 1 kürtaj oldum. Ama parçalar alınıp sanki tekrar ürüyor.artık şaşkınlık içindeyim 😟 önce rahim kalınlaşması dendi 2.sinde plesanta kalıntısı dediler doğuma bağlı, sonrakine miyom çıktı.

Çok geçmiş olsun 🙏 doktor ultrasonda mı teşhisi koydu biyopsi mi yaptı? Benim de hep içerde parçalar vardı 6 aydır uğraşıyorum. 2 histeroskopi 1 kürtaj oldum. Ama parçalar alınıp sanki tekrar ürüyor.artık şaşkınlık içindeyim 😟 önce rahim kalınlaşması dendi 2.sinde plesanta kalıntısı dediler doğuma bağlı, sonrakine miyom çıktı.
teşekkür ederim. size de geçmiş olsun.
ultrasonda görünüyor zaten anlıyolar içi sıvı dolu olduğu için.
ben MR da çektirdim orada da anlaşılıyor raporda yazıyolar.
ben hamile kalamadığım için sizin durumunuz ile benimkinden çok farklı.
aklınıza çok takılıyorsa MR çektirebilirsiniz orada her şey çıkıyor.

teşekkür ederim. size de geçmiş olsun.
ultrasonda görünüyor zaten anlıyolar içi sıvı dolu olduğu için.
ben MR da çektirdim orada da anlaşılıyor raporda yazıyolar.
ben hamile kalamadığım için sizin durumunuz ile benimkinden çok farklı.
aklınıza çok takılıyorsa MR çektirebilirsiniz orada her şey çıkıyor.
Teşekkür ederim 🤲 evet farklı şeyler. Allah şifa versin herkese Amin 🙏🤲
Ben de doktora bir sorayım mr çektirmeyi. Tekrar geçmiş olsun 🙏

Back
X