• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem kolay , Hem de etkili Diyet Listem / yeniden başlıyorummm

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
selam kızlar ,
son 1,5 yıldır özel hayatımdaki olumsuzluklar yüzünden yaklaşık 15 kilo aldım mmalesef ...
bundan 4 yıl önce de bu diyeti yapmıştım ve 8 kilo vermiştim ..
o yüzden denediğim bir şey olduğu için yeniden yapmak istiyorum ....
benimle birlikte başlamak isteyenler varsa buyrun kızlar :)))
hep beraber yapalım , gerçekten çok etkili , yaptığım için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum size ...
bu yiyecekler hepsi birbirini yakan yiyecekler ...benimle birlikte yapan arkadaşlarım da çok memnun kalmışlardı ...
listeye harfiyen uyacağız yalnız , arada başka bişey yok , salatalık yiyebilirsiniz sadece ..
çay ve kahve de içilebilir ancak şekersiz olmalı ...

gelelim listemize ;

2 haftalık bir diyet bu , sonra bir hafta dinlenme ( ama yine dikkat edilecek yenilen ve içilene ) sonra 2 hafta daha yapacağız ...

1.Gün
sabah kahvaltı : tüm günlerde aynı ..... kepekli tost ekmeklerinden 2 dilim içerisinde beyaz peynir - domates salatalık ..
öğle yemeği : sabah kahvaltısıyla aynı kepek ekmekli peynirli sandviç
akşam yemeği : 4-5 adet köfte ve salata ( çok az yağ konulabilir )

2.gün
tamamen birinci gün ile aynı

3.Gün
sabah kahvaltısı yine aynı peynirli-domates-salatalık kepekli ekmek sandviç
öğle yemeği : kepekli sandviç ekmeği içerisinde 1 adet sosis ( haşlanmış )
akşam yemeği : tavuk ve salata

4.Gün
herşeyiyle 3.gün ile aynı

5.Gün
öğle yemeği : simit - ayran
akşam yemeği : tavuk ve salata

6.Gün
öğle yemeği : meyva ( ben 1 portakal-bir elma ve salatalık yiyorum ) öğlenlerin içerisinde beni zorlayan bugün :) ama alışılıyor merak etmeyin , zahmet olmadan rahmet yok maalesef ...
akşam yemeği yine : tavuk - salata

7.gün
sabah yine aynı şekilde
öğlen : 2 yumurtadan az yağlı omlet
akşam : son günün hatrına çok çok az yağlı makarna

bu bir haftanın aynısı ikinci hafta da yapılacak , sonra bir hafta dinlenip , ikinci defa 2 hafta yapacağız ,
bunları yaparken de yürüyüş de yapabilirseniz süperrr olur ...

haydi arkadaşlar , ben gün gün yazacağım buraya , şuan ki kilom 72 maalesef :50::50:
tekrar 58 kiloma geri dönmek istiyorum ....
kaybettiğim kiloları da buraya hep yazacağım .... HAYDİ HAYIRLISI ...

katılmak isteyen arkadaşlarım varsa , buyursunlar ... bu arada tabii ki bol bol su içilecek ....:3::3:

günlüğün hayırlı olsun cnm
ben de senle hemen hemen aynı kilodayım (bu ara aştım kendimi o ayrı) inmek istediğim kilo 52 :(
ama bi türlü konsantre olamıyorum yinede deniycem tekrar benim listemde senin ki gibi az ve öz
başarabilsemm aahhhh çok rahat kilo veriyorum
yarın beraber başlayalım ne dersin?

günlüğün hayırlı olsun cnm
ben de senle hemen hemen aynı kilodayım (bu ara aştım kendimi o ayrı) inmek istediğim kilo 52 :(
ama bi türlü konsantre olamıyorum yinede deniycem tekrar benim listemde senin ki gibi az ve öz
başarabilsemm aahhhh çok rahat kilo veriyorum
yarın beraber başlayalım ne dersin?

sorma , ben de kendimi çok fena aştım :(:(
hadi o zaman birbirimizi motive ederek başlayalım , ve yaza kadar istediğimiz kilolarda olalım ...
ben bugün itibariyle başladım ... e hadi sen de gel bekliyorum :3:

sorma , ben de kendimi çok fena aştım :(:(
hadi o zaman birbirimizi motive ederek başlayalım , ve yaza kadar istediğimiz kilolarda olalım ...
ben bugün itibariyle başladım ... e hadi sen de gel bekliyorum :3:

geldim geldim :)
nasılsın bakim?
ben menümü akşamları toptan yazıyorum
bugün uzun bi aradan sonra ilk defa 7 de kalktım :)
erkenden kahvaltımı ettim,akşamda en geç 5-6 gibi yiyip günü tamamlarım

geldim geldim :)
nasılsın bakim?
ben menümü akşamları toptan yazıyorum
bugün uzun bi aradan sonra ilk defa 7 de kalktım :)
erkenden kahvaltımı ettim,akşamda en geç 5-6 gibi yiyip günü tamamlarım

iyiyim çok şükür ,
ben yukarıda yazdığım listeyle başladım :))
ordakileri harfiyen uyguluyorum ....
süpersinnn :))) hadi bakalım ....
biraz da yürüyüş veya spor , sonuç kaçınılmaz olacak inşalllah :)))

pes etmek yokkkk :16:

iyiyim çok şükür ,
ben yukarıda yazdığım listeyle başladım :))
ordakileri harfiyen uyguluyorum ....
süpersinnn :))) hadi bakalım ....
biraz da yürüyüş veya spor , sonuç kaçınılmaz olacak inşalllah :)))

pes etmek yokkkk :16:

sende süpersin :)
ben bu havada yürüyüş yapmayı düşünmüyorum maalesef çok soğuk ve ben hemen üşütürüm,bu da beni mahveder :( havalar ısınınca artık
ama plates yapmayı planlıyorum bugünden itibaren

sende süpersin :)
ben bu havada yürüyüş yapmayı düşünmüyorum maalesef çok soğuk ve ben hemen üşütürüm,bu da beni mahveder :( havalar ısınınca artık
ama plates yapmayı planlıyorum bugünden itibaren

plates harika evet ...
ben de bu akşam evime yakın bir spor merkezi var , oraya gidip bi bakıcam ..
ücretini vs konuşmak için ...
ne demişler nerde hareket orda bereket dimi :))))

plates de yaptım bir süre , kesinlikle çokkk etkili ... hakkını verirsen gerçekten çok güzel sıkılaşma sağlıyor vücutta ..
aman dikkat et kendine , ısınma ve esneme hareketlerini yap mutlaka ....

plates harika evet ...
ben de bu akşam evime yakın bir spor merkezi var , oraya gidip bi bakıcam ..
ücretini vs konuşmak için ...
ne demişler nerde hareket orda bereket dimi :))))

plates de yaptım bir süre , kesinlikle çokkk etkili ... hakkını verirsen gerçekten çok güzel sıkılaşma sağlıyor vücutta ..
aman dikkat et kendine , ısınma ve esneme hareketlerini yap mutlaka ....

biliyorum cnm :) plates geçmişim var baya uzun bi zaman bırakmasaydım aahh aahhh zaten hep yapıp bıraktığım için böyleyim :(

bu da benim menüm :)

sabah 1 bardak su ile açılışı yaptım
(dün çok yediğim için midemi dinlendirmek adına)
kahvaltı:
2 bardak şekersiz çay
biraz süzme peynir
4 zeytin
yarım dilim tam buğday ekmeği

öğlen:
1 parça tavuk göğsü
1 bardak kola

ara: yer fıstığı (kabuklusundan)

akşam:
1 küçük kase çorba
1 küçük kase (yaklaşık 3 kaşık) etsiz taze fasulye

1 saat sonra
az turşu suyu :)
bi kaç kaşık bulgur pilavı :)

gün içinde 1 fincan kahve ve bol su :)

burdayım canım burdayım ...
vee sana güzel haberlerim var ...
2 kilo vermişim bileee :52::52: yaşasınnn .
tam gaz aynen listeye devam ediyorum ... ve akşamları iş çıkışı en az 40 dakika da yürüyorum ....

sen de ne var ne yok ??

oohh süpersinnn :nazar::nazar::nazar:
bende okul açıldı falan bi koşturmaca içindeyim sorma gitsin çok yorgunum birazdan vurup kafayı uyuycam
kilom ne alemde bilmiyorum regl de olamadım onunda şişkinliği ve sıkıntısı içindeyim anlıycan berbat bi hafta geçiriyorum

oohh süpersinnn :nazar::nazar::nazar:
bende okul açıldı falan bi koşturmaca içindeyim sorma gitsin çok yorgunum birazdan vurup kafayı uyuycam
kilom ne alemde bilmiyorum regl de olamadım onunda şişkinliği ve sıkıntısı içindeyim anlıycan berbat bi hafta geçiriyorum

anladım canım , Allah kolaylık versin sana :9:
olsun bu haftayı atlat önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah , güzel haberlerini bekliyorum ...
sakın bırakmak yokkk ona göreee :51::51:

yazdığın dıyet lıstesı cok guzel gozukuyor vallahı okuyunca canım cektı yanı :) gunlugume yazınca bı gırıp bakıyım dedım ne uyguladıgına :) bugun sabah kalktım once bır tatlı kasıgı ıngılız karbonatını agzıma tıkadım ve buyuk bır bardak suyla hemen yuttum. Sındırıme ve vucuttakı odemlere ayrıca ıdrar yolları ıltıhabına ıyı geldıgı soylenıyor. Bende ıdrar sokturucu ozellıge sahıp oldugu ıcın ıcıyorum. hemen pesındende 9 bıtkı karısımlı cayımdan ıcıyorum cok meshur belkı bılıyorsundur ( bu cayda afedersınız buyuk tuvalete cıkmada cok yardımcı oluyor ) Tabı bundan sonrada kahvaltıya baslıyorum bende beden egıtımı ogretmenlıgı sınavlarına hazırlanıyorum o yuzden dıyettede olsam gun ıcınde bol bol proteın almam gerektıgı ıcın 3 yumurta haslamasıyla gune basladım saat 10 da etı formun meyvelı buskıvısınden 3 adet yedım. oglen saat 13.10 da ıkı havuc ve yarım karnıbahar haslaması yedım. saat 16 da da ıkı kepce yesıl mercımek corbası ıctım ve onun hemen oncesınde de sabahkı form buskıvısınden ıkı adet yedım. bugunluk yemede gunu kapatıyorum. Cayımı ve suyumu ıcmeye devam ederım. Ve gece yatmadan hemen oncede bır yemek kasıgı elma sırkesıyle bır yemek kasıgı ıcme suyunu karıstırıp ıcıp oyle yatagıma gırıyorum :)

anladım canım , Allah kolaylık versin sana :9:
olsun bu haftayı atlat önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah , güzel haberlerini bekliyorum ...
sakın bırakmak yokkk ona göreee :51::51:

aynen öyle cnm bu hafta çok saçma sapan bi haldeydim regl de oldum :) kurtuldum yani yarından itibaren güzel bi hafta beni bekliyooooo :)

yazdığın dıyet lıstesı cok guzel gozukuyor vallahı okuyunca canım cektı yanı :) gunlugume yazınca bı gırıp bakıyım dedım ne uyguladıgına :) bugun sabah kalktım once bır tatlı kasıgı ıngılız karbonatını agzıma tıkadım ve buyuk bır bardak suyla hemen yuttum. Sındırıme ve vucuttakı odemlere ayrıca ıdrar yolları ıltıhabına ıyı geldıgı soylenıyor. Bende ıdrar sokturucu ozellıge sahıp oldugu ıcın ıcıyorum. hemen pesındende 9 bıtkı karısımlı cayımdan ıcıyorum cok meshur belkı bılıyorsundur ( bu cayda afedersınız buyuk tuvalete cıkmada cok yardımcı oluyor ) Tabı bundan sonrada kahvaltıya baslıyorum bende beden egıtımı ogretmenlıgı sınavlarına hazırlanıyorum o yuzden dıyettede olsam gun ıcınde bol bol proteın almam gerektıgı ıcın 3 yumurta haslamasıyla gune basladım saat 10 da etı formun meyvelı buskıvısınden 3 adet yedım. oglen saat 13.10 da ıkı havuc ve yarım karnıbahar haslaması yedım. saat 16 da da ıkı kepce yesıl mercımek corbası ıctım ve onun hemen oncesınde de sabahkı form buskıvısınden ıkı adet yedım. bugunluk yemede gunu kapatıyorum. Cayımı ve suyumu ıcmeye devam ederım. Ve gece yatmadan hemen oncede bır yemek kasıgı elma sırkesıyle bır yemek kasıgı ıcme suyunu karıstırıp ıcıp oyle yatagıma gırıyorum :)

seninki de süpermiş vallahi :))) bravo ... ben çay olarak yeşil çay tüketiyorum bol limonlu , çok seviyorum çünkü ,
gün içinde bol su tüketiyorum zaten ...
protein önemli evet benim diyette de zaten akşamları ya köfte ya da tavuk var , proteinsiz olmaz :)))
devam arkadaşım , ben 2,5 kilo verdim bile , çok mutluyum :52:

Back
X