• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem mutluyum, hem mutsuzum.. Karmak durumdaym..

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
öncelikler selamma.s..
gecen yaz hayatımın erkegi dedigim kişiyle tanıştım. sevdimm çok sevdim, çok sevildim.hayaller kurdum kurduk...hayatımı resmen ona endekslemiştim çünkü çok farklı yapısı karakteri yaşayış tarzı vardı.katıydı agırdı diktatördü kararları kaldıramıyacagım kadar agırdı ama başarmöaya çalışmıştım yaşayış tarzımla duruşumla herşeyimle.gözüm hiç birşey görmüyordu ondan ve onun düşüncelerinden başka.okadar çok sevdimki anlatılmaz birşey o duygular o mutluluk..diyorum gercek aşk gercek sevgi omuydu bumuydu??
ayırdılar beni sevdigim ömrümü paylaşmaya hazır hissettigim kişiden ayırdılar.sen yapamazsın kaldıramazsın üzülürsün aglarsın dediler.sen duygusalsın narinsin kibarsın öyle yetiştin dediler ve istemediler..boynumu büktümmm babamın kararına saygı duydum ve deli gibi sevdigim kişiden 1 gecede vaz geçtim.
günler ızdırap oldu,ölüm geldi öldüm öldüm dirildim özellikle geceleri...günlerim boş geçti hayata küstüm aileme küstüm cevremdeki herkeze küstüm en önemliside kendime küstüm..senağlama. kendimi saldım..gözüm kimseleri görmedi.
çooook uzun zaman geçmeden görücü usulü olarak biriyle tanıştırışlım akrabam tarafından..direndim düşündüm ama saglıklı düşünemiyordum birinden yardım almam gerekti.
dediler bi konuş evlenmen şart degil kafan dagılsın azda olsa oyalanırsın unutursun belki yaşadıklarını.isteyen çok gelen giden çok .sevdigimden önceleri sevdigim kişi varaken ve sonrasında isteyen çok oldu ne hikmetse ben olur tamam bakarız bile diyemedim..taaaki ibrahim karsıma çıkana kadar..
tanıştım görüştüm 2 ayı geçti.ailem araştırdı uygun gördü ve bana bıraktı.
Seviyormuyum?evet ibrahimi seviyorum.bana uygun biri herşeyiyle bana deger veriyor .beni kimseden alı koymuyor bana yasaklamalar yapmıyor bana hayatımı yaşattırıyor inanıyorum güveniyorumki bu böylede gider ama gelin görünki içimdeki ateşi içimdeki yangını içimdeki o fırtınayı:çok üzgünüm:alimi unutamıyorum hep aklımda geceleri aglıyorum istemeden gözyaşlarım akıyor.
onunla her kurdugum hayal karsıma çıkıyor.yaşamak istediklerim,sözlerde herşeyde sanki o var hep onu hatırlatıyor.Anlıyormusunuz beni?hep karsıma çıkıyor atamıyorum içimden.gündüz hayatın akışında gitsede yok olup gece sanki başıma dikiliyor.
ANLATICAK KİMSEM YOK HERZAMANKİ GİBİ SİZLERE İÇİMİ DÖKÜYORUM UMARIMKİ İLGİLENEN BENİMLE BU SIKINTIMI PAYLAŞICAK BİRİLERİ YAZAR OKUR VE YAZAR.
pazar günü harika 5 saat geçirdim onunla baş başa eglendim sevdim sevildim.ailemden ilk defa böyle yaklaşım gördüm .bana izin verdiler görüşmem için ailecek çabaladılar ve kuşadasına gittim.nasip olursa sözüm olucak birkaç aya.böyle işte ilk sevdigim kişiden hayaller kurdugum kişiden ayrıldım ve başkasınlayım,ilk oldugu içinmi unutamıyorum???
sabırla okuyanlar ve yazanlar sagolun şimdiden..

canım normal çünkü yasanmamışlık var şimdi bu yanındaki adam sana herseyi de verse gene diğerinin eksikliğini duyucaksın evlenmeden önce 2 kere düşün ama emin ol o ilk arkadaş var ya unutursun zamanla acı taze gibi geliyo ondan bu düşüncen
mutluluk dileklerimle...

bende ne kaadr zaman olduğunu merak ediyorum ayrılalı..?

ilk olanlar kolay kolay unutulmaz...bazen yıllar alır bilirim....ama eninde sonunda unutulur...heleki karşına doğru düzgün biri çıkmış ve seviyorumda diyorsun...bu unutmanı kolaylaştırmak için iyi bir şey...kendini karşındaki insana adapte et...tabi gerçekten seviyorsan....eğer sevmiyorsanda o insanın duygularıyla oynama derim....

ya offff yaa ne yazmaliyim bilmiyorum canim yaa.... nedense icimden bosver unut biter diyemiyorum herkese dedigim buydu oysa... ama söyle bir baktimda cok seviyorsun be güzelim yaaamafoldumben . canim egerki ali dedigin gercekten sana deger veriyorsa. onunla mutlu olabilecegine ve seni cok iyi sekilde yasatacagina , cabalamadan ( cünkü cabaliyorum diyorsun ama birsüre sonra yorulcaksin)mutlu olacagina inaniyorsan yeni bir iliskiye baslama ibrahimle, ama gercekten ibrahim seni cok mutlu edeckse ve sana deger veriyorsa güzelim ki böyle insan cok az bence ben olur derim. ama kafanda ali, karsinda birbaskasi nasil olu bilmem ki:delphin: offf ánacimmm offf bazen bu siteye girmek bile istemiyorum hep dert hep dert hep dert:delphin:

çok güzel anlatmışsın duygularını çok kötü zamanlar acılar yaşamışsın anladığım kadarıyla :teselli:ama ibrahim seni yaralarını sarıyor sana yavaş yavaş acılarını unuturuyor gibi geldi bana uyumlu bi çiftsiniz ve onuda sevmeye başlamışsın yoksa evliliği düşünemezdin zamanla her şey geçicek o yaşadıkların sadece birer anı olarak kalacak sadece biraz zaman gerek o kadar sana mutluluklar diliyorum güzelima.s.

Benim durumuma azda olsa benziyor..
Ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama ben yaklaşık 8 ay unutamadım onu ..
Taa ki "o" karşıma çıkıncaya kadar şuanda çok mutluyum :)

çookkk teşekkür ederim bayanlarr yorumlarınız için.içimi dökecek daha çok anlatıcaklarım var ama olmuyor işte.alim alim diyorum çünkü o benim herşeyimdi öyle içime işlediki öyle yaralandımki bir an aklıma geldi ve paylaşıcak kimsem yok bu derdimi çünkü herkez aliye karsıydı uzak ve katı oldugu için.sizlerle paylaşmak istedim.insan duygusu bazen isteniyor paylaşmak konuşmak.rahatlatıyor herzaman için konuşmakda fayda vardır diyorum...sagolun tekrardan.
(....gecen yaz aliyle tanıştım.unuttum ayrıldıgım zamanı hatırlamak bile i,stemiyorum hep kendimce atmaya yaşamadın gamze sen yaşamadın hiç bişey demeye vurdum.5 ay oluyor heralde ayrılalı.
ibrahimi seviyorum elbet.çünkü bişeyler paylaşıyorsun birlikde evlilik adına tanımaya çalışıyosun ister istemez konuşuyorsun ama duyguların öne sürülüyor.ve ben çok saf biriyim kimseye kıyamam hep karsımdaki için yaşarım,,ama alinin içimdeki yarası oldugundan ibrahimle ilk konuşurken hep bagırdım ters konuştum dedimki ben karraları veririm ben ne dersem o olucak karışmıcaksın öyle öfkelenmişimki hayata.baktımki karsımdaki gercekden sevmeye çalışıyor ve aşık bana evlilik adına adımlar atmak istiyor dedimki gamze kendine gel kendini topla alin gitti geri gelmez(ha gelir gelir ama nasıl geri gelir ailemi karsıma alırım onların boyunlarını bükerim alime kavışurum.)buda bana yakışmaz babama yakışmaz baba atadır sözü herkezden önemlidir.böyle düşüne biliyorumya diyorumki ne mutlu bana kendimce...
biraz önce aradı beni halısaya futbola gidicekmiş nasıl gönlümü alarak konuşuyor beni kırmadan.dedim ozaman bende giderim yürüyüşe(az degilim bende bazen aksi davranıyorum tepem atıyo ali gelince aklıma.
kıyamam dediki bi pazar gelirim sana spor ayakkabı alırız gidersin yürüyüşe.banada alırız birlikde.kıyamam yaaa çok iyi biri.

Bende bu sitede hep dertleri okurken derdim bune ya yazık bu kızlarımıza bayanlarımıza ben de onlardan oldum.dertsiz insan yok büyügünle küçügünle.derdinde azınla çogunla.Allahım sabır versin akıl versin öncelikle.şunu anladımki herzaman için baba sözü aile sözü dinlemek şart.
megersem ben seve seve zora kendimi atmısım şimdi aklıma geliyor.ahh ahhh

Back
X