Hem okul hem bebek

Haklısınız

Ama muhtemelen benim eltimin de telefonu Watsap vs vardır

Bende numarası bile yok kimse Bebek fotosu da atmadı bu arada aramızda tartışma küslük vs olmadı

Mesafeyi ayarlayın ne bileyim elti Kv grubundan çıkın gerekirse Zaman alıyor işlerim yetişmiyor vs deyin

Ohooo oradan çıkalı aylar oldu. Oradan çıktım diye bana özelden atıyorlar zaten :D Kurtuluş yok uygulamayı silene kadar :)

Bence o elti kariyerini kıskanıyor. Tuzağa düşme. Çocuk çok güzel de kendini gerçekleştirmeyi , kariyer yapmayı düşünmüyor musun de. Ben sadece anne olmayı hayal edemiyorum falan.....

Bence o elti kariyerini kıskanıyor. Tuzağa düşme. Çocuk çok güzel de kendini gerçekleştirmeyi , kariyer yapmayı düşünmüyor musun de. Ben sadece anne olmayı hayal edemiyorum falan.....

Artık kendisine söyleyebileceğim bir ortam yok çünkü hiçbir şekilde konuşmuyoruz ama iyi fikir, kayınvalidemler bir daha bu mevzuya değinirse böyle derim onlara.

Cocuk dogurmak marifet degil ama sizin yaptiginiz gercekten marifet. Bunu dusunun okulunuzu bitirin kacmiyor cocuk. Eltinin istrrse 10 tane olsun seni ilgilendirmesin. O seni bayilta bayilta ozendirenler cocugun olunca yuzune bile bakmaz el elde bas basda bulursunuz kendinizi bebeginizle. Sakinn kulak asmayin sakin okula odaklanin bitsin. Cocuk olur. Cunku cocuk olunca hayat bitiyor onlara endeksli yasiyorsun disari bile cikarken kirk kere dusunuyorsun ayy soguk hasta olur mu? Ay sicak terlermi? Vs.

Back
X