• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem okuyorum hem hamileyim görüşmek istemiyorum...

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.814
598
mrb arkdşlar ben 6 aydır aynı evde oturuyorum ilk baş hoşgeldine geldiler ben kimseye gitmedim gitmemde binada zaten 2 3 kişi var
ama bunlar bana sürekli gelmek konuşmak istiyorlar
çokta lafcılar :26:
ben hem okuyorum hem hamileyim görüşmek istemiyorum eşim bana yetiyor .
kapıyı açmıyorum buyrun demiyorum ısrarla bana gelmeye çalışıyorlar ne yapabilirim :26:

senı ccoook ıyı anlıyorum ,benımde bı oglum var ve sınava hazırlanıyorum, ınankı bazen odayı dahı toplayamıyorum ee sınav zamanı geldı cattı ıyıce serdım, ınsanlar gelmek ıstıyor banada mumkun oldugunca ertelıyorum, ne yapayım kı! sen bıde hamılesın oda zor bır kere davet et bı gelıp gorsunler merakları gecsın zaten bıdaha ıstemezler dıye dusunuyorum..

ben davet ettim ilk hgdine geldiler bidahakinede aralarıdna anlaşamadılar biri cumartesi biri salı gelcekmiş ee benim eşim

bazen gececei bazen gündüzcü genelde evde ayrı ayrı onlarla uğraşamam

eğer görüşmek istemiyorsan aradıklarında birkaç defa müsait değilim dersen anlarlar sanırım.tekrar geleceğiz diye ısrar edeceklerini sanmam:31:

ayy benimde bir arkadaşım vardı,ne zaman ders çalışmaya otursam damlardı bize,görürdü ders çalıştığımıda oralı olmazdı yaw sinir olurdum ama bişeyde diyemezdim,artık o gittikten sonra geç saatte ne kadar anlarsam o kadar çalışır uyurdum ,ben yapamadım ama sen bari yap komşulrına güzel bir dille anlat ders çalışman gerektiğini,anlarlar heralde..

eşim ben yalan söylemem diyor gelen oldumu uyuyor felan demiyor direk içerde diyor deli oluyorum doğrucu davut ya :47:

Kendinize kızmanız gerekirken eşinize kızıyorsunuz, hem de yalan söylemeye mecbur bırakarak. Ders çalışıyorum vaktim yok, sınavdan sonra gelirsiniz dersiniz olur biter. Ne var ki bunda. Hayır demeyi öğrenmek lazım.

bende kıracıyım ev sahıbımız sadece hafta sonları gelır alt katım kendını burlaarın muhtarı sanıor herlde bırde bahce katımız var ılk baslarda musallat olmustu alt katım ama ben hıc yuz vermedım yanından sadece meraba dıyıp gectım.gelmek ıstedı calısıorum hafta sonu temızlık yapıorum ısım oluo dedım.baktı kı bana gelemıcek bı hafta ıcı toplanıolarmıs benı cagırıo tanısmaya ben calısıorum hafta ıcı nası gelebılırım aklınız alıomu dedım. ev kızına benzıomuyum dedım :52: bırdaha da cagırmadı o gordugunde nasılsın falan dıe sormaya calsııodu artık onu bıle sormuo :52: hıc gerek yok musaıt olsam evde dursam amenna ama calısorum aksam gelıorum hafta sonu ev ısı dınlen falan komsuculuk yapıcak takatım kalmıo. sızde tepkınızı bellı edın bı sure sonra sızı ukala kendını begenmıs sanırlar ama kurtulursunuz :21:

Back
X