Hem ona hem de ailesine yazıklar olsun..

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Merhaba;
4 yıllık birlikteliğin sonunda nişanlandık. 1.5 yıllık da nişanlıydık. Nişanlımın beni aldattığını öğrendim. O süreçteki olayları anlatmıcam,cok acı çektim bir adnda silemedim.Ayrılayım barışayım derken,ailesi bu durumu öğrenmiş ve ayrılık kesinleşmeden başka kız bakmaya başlamışlar. ben hiçbir şeyden haberleri yok öğrenince nişanlıma cok kızacaklar derken beni bir kere bile aramadan vedalaşmadan böyle bişeye girişmişler. Nişanlımın yaptığına mı üzüleyim ailesinin yaptığına mı :( Hiç biriyle aramda problem yoktu hepsini cok seviyordum su olanlara inanamıyorum.

Ben diyorum ki size yazıklar olsun,kızım gibi gördüm dediniz insan kızına bunu yapar mı. ölünün bile kırk gün yası tutulur neyin tasasına düştünüz. insan bir kere arar hiç sevmese bile hakkını helal et der ya,öyle başlar aramaya. ayrılalı daha 1HAFTA bile olmamıştı. neyin acelesi bu.

Ne pislik ne adı insanlarmış. .verilmiş sadakaniz varmış bence..ya evli olsaydınız sizi boşatip oğullarına yeni gelin bakarlarmis o zaman..hayret birşey valla..

Merhaba;
4 yıllık birlikteliğin sonunda nişanlandık. 1.5 yıllık da nişanlıydık. Nişanlımın beni aldattığını öğrendim. O süreçteki olayları anlatmıcam,cok acı çektim bir adnda silemedim.Ayrılayım barışayım derken,ailesi bu durumu öğrenmiş ve ayrılık kesinleşmeden başka kız bakmaya başlamışlar. ben hiçbir şeyden haberleri yok öğrenince nişanlıma cok kızacaklar derken beni bir kere bile aramadan vedalaşmadan böyle bişeye girişmişler. Nişanlımın yaptığına mı üzüleyim ailesinin yaptığına mı :KK43: Hiç biriyle aramda problem yoktu hepsini cok seviyordum su olanlara inanamıyorum.

ben bunda üzülecek bişey göremedim açıkcası
şöyle mi deselerdi
oğlumuz aldatmış ama olur böyle şeyler alış şimdiden
benim oğlum böyle bişey yapsa kızı arayıp ne diyebilirimki
utanırım oğlum yüzünden
ilişki sizin sonuçta demekki sevgiliniz bitti demiş
onlarda başka kız bakmış
nişanlına kızacaklarını düşünmende bi ilginç

Evlenmeden gercek yuzlerini gormussun ya evlendikten sonr aldatsaydi zaten megillymis aileside oyle yapsaymis nolurdu sukretmelisin birde bos yere neden uzuluyorsun helva bir seyler dagit

ben bunda üzülecek bişey göremedim açıkcası
şöyle mi deselerdi
oğlumuz aldatmış ama olur böyle şeyler alış şimdiden
benim oğlum böyle bişey yapsa kızı arayıp ne diyebilirimki
utanırım oğlum yüzünden
ilişki sizin sonuçta demekki sevgiliniz bitti demiş
onlarda başka kız bakmış
nişanlına kızacaklarını düşünmende bi ilginç
Onlar böyle bişey yaparken bizim neden ayrıldığımızı bilmiyorlardı ben aradım yüzlerine söyledim yazıklar olsun diye,bu olayı da anlattım.

Ee siz kendinizi düşünmenişsiniz öğrenir öğrenmez ayrılacak yerde ayrılmaz sürüncemede bırakırsanız adamın ailesi ne yapsın? Bir de yani elalem işte ne büyük beklentilere girersiniz anlamam

Nişanlımın yaptığı evet zordu ama ailesinin yaptığı ayrı zor geldi aklı başında insanlar sandım güvendim.

Bi de bana diyor ki ne var bunda diyorlar ya bu kadar basit mi. ahlak kavramı diye bişey kalmamış.
Hani genelde bazı kız aileleri yapar ya laf söz gelmesin diye hemen başkasıyla başgöz ederler, onlarda da bu hesap. Oğullarının sadakatsizlik namı yürümeden evlendirmek. Kurtulmuşsun ya evlenince bu olayı yaşasaydın? Dizini kır otur derlerdi herhalde.

Güvenme bir daha kolaylıkla kimseye.
Bu kadar koymaz o zaman.

Ele karışacağına yele karış diye boşa dememişler..

Onlar böyle bişey yaparken bizim neden ayrıldığımızı bilmiyorlardı ben aradım yüzlerine söyledim yazıklar olsun diye,bu olayı da anlattım.

demekki nişanlınız ayrıldık bitti demiş sebebini de açıklamamış yada farklı anlatmış
şimdi bi tarafta oğulları bi tarafta sen
bence sen ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızmışsın
belki de barışacaktın
o yüzden erkek arkadaşının ve ailesinin bu tavrı seni daha da üzmüş ya da sinirlendirmiş
ilişkiye ailelerin karışmasını istemem açıkcası
ailesine niçin kızdığınızı hala anlayamıyorum mesela
öncesinde çok mu iyi anlaşıyodunuz aileyle sık sık görüşüp konuşuyo muydunuz arkadaş gibi miydiniz

Bencede sevin. Pisliklerden kurtulmuşsun.
Bilmiyorum tr`de oluyormu ama almanyada nişanlıya dava acma hakkin var. Ben yapardim şahsen.

Merhaba;
4 yıllık birlikteliğin sonunda nişanlandık. 1.5 yıllık da nişanlıydık. Nişanlımın beni aldattığını öğrendim. O süreçteki olayları anlatmıcam,cok acı çektim bir adnda silemedim.Ayrılayım barışayım derken,ailesi bu durumu öğrenmiş ve ayrılık kesinleşmeden başka kız bakmaya başlamışlar. ben hiçbir şeyden haberleri yok öğrenince nişanlıma cok kızacaklar derken beni bir kere bile aramadan vedalaşmadan böyle bişeye girişmişler. Nişanlımın yaptığına mı üzüleyim ailesinin yaptığına mı :KK43: Hiç biriyle aramda problem yoktu hepsini cok seviyordum su olanlara inanamıyorum.
Canım ailesine söylesen nolcak ti?
Öyle insanlar tanıyorum kı aferin oğlum diyecek . Ben kv oğlunun hatalarını anlattım geçen kadın güldü. Onlar da ki kafa benim oğluma kız mı yok ! Asla yuvasi yıkılmasın yok malesef. Toplumumuzda öyle insan tipleri var ki erkek diye aç oğlum p.pni göster amcaya tarzı. Böyle şeylere şaşırmamak lazım. Valla verilmiş sadakam varmış demekten başka bişey düşünemedim

Merhaba;
Bence iyi ki olmamış diye Allah'a şükret

Merak etmeyin birinin ahını alıpta başkasının mutlu olduğu görülmemiştir er geç çıkar ahınız hem eski nişanlınızdan hem ailesinden siz de önünüze bakın çektiğiniz bu acıların elbet mükafatını alıp mutlu olursunuz inşaAllah

Back
X