Hem ona hem kendime eziyet ediyorum.

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım.. Canım o kadar sıkkın ki en iyisi size anlatıp fikir beklemek çünkü benim aklım bana yetmiyor artık.
2 yıllık ilişkimi bitirdim. 15 gündür yeni biriyle devam ediyorum. Yeni dediysem uzun zamandır tanıyorum onun hisleri hep vardı ama benim kalbim doluydu. Neyse sonunda onunlayım her şey iyi hoş gerçekten her bayanın isteyeceği karakterde harika biri. Her sözüne davranışına minnet duyuyorum adeta. Sorun şu ki kendimi çocuk gibi yapıyorum. Bu o kadar saçma ki söylemeye bile utanıyorum.
Muhabbet edemiyorum yani rahat olamıyorum bir konuşmada kaç kez ' anladım, tamam, peki, hımm, tamam o zaman' dediğimin hesabını unuttum
:14: O kendini yırtıyor ben konuşayım diye ama bir türlü ben, kendim gibi olamıyorum .. normalde insan sevgilisiyle konuşurken konu düşünmez ki her söz akar gider ama ben olay olsada konuşabilsem diyorum.. :14:
Bu duruma canım sıkılıyor çünkü karşı tarafıda üzüyorum .. Her şey güzel ama sana bir türlü ulaşımıyorum diyor. evet haklıda bir türlü arada ki o görünmez duvar gitmiyor bende. Yeni bir ilişkiden çıktım o mu sebep oluyor diyorum kendimce ama yok sanmıyorum hayır.
Aynı yerde oturuyoruz benden 5 yaş büyük bu mu beni tedirgin ediyor diyorum. ya bilmiyorum gerçekten.
Kendi içimde çözmem gereken bu sorunu nasıl aşarım ben ?
:5::5:

belki acele etmişsindir ama düşününce 15 gündr birlikte olan insanların içi içine sığmaz mutlu heycanlı olurlar sanki sende bunlar yok gibi istediğine emin misin bu ilişkiyi??

canım keşke biraz dinlenme süresi bıraksaydın hazır olmadıgın için haliyle karşı tarafada istedigin gibi olamıyosun aradıgın kişi olduguna inanıyosan biraz zaman iste kendisinden bu kadar deger veriyosa eminim bunada anlayış gösterecektir

onunla birliktesin ama kalbin beynin eski sevgilinde olabilir mi çünkü daha çok taze bi ilişki içiniz kıpır kıpır olması lazım konuşucak şey bulamıyorum demişsin aksine zamanın konuşmanıza yetmemesi lazım bence siz ilişkinizi tekrar bi gözden geçirin derim karşınızdaki daha fazla bağlanmadan

canım keşke biraz dinlenme süresi bıraksaydın hazır olmadıgın için haliyle karşı tarafada istedigin gibi olamıyosun aradıgın kişi olduguna inanıyosan biraz zaman iste kendisinden bu kadar deger veriyosa eminim bunada anlayış gösterecektir
Doğru, her şey biraz hızlı oldu hemde çok hızlı.. Onu kırmaktanda çekindiğim için bir şey söyleyemiyorum ama zaman istemek olabilir belkide.. Teşekkür ederim :))

belki acele etmişsindir ama düşününce 15 gündr birlikte olan insanların içi içine sığmaz mutlu heycanlı olurlar sanki sende bunlar yok gibi istediğine emin misin bu ilişkiyi??
Can atmıyordum onunla olmak için o istiyordu ve bende artık sadece sevilmek istediğim için ona evet dedim.. Birazda karşı taraf ugraşsın dedim şimdide böyle oldu işte ..

onunla birliktesin ama kalbin beynin eski sevgilinde olabilir mi çünkü daha çok taze bi ilişki içiniz kıpır kıpır olması lazım konuşucak şey bulamıyorum demişsin aksine zamanın konuşmanıza yetmemesi lazım bence siz ilişkinizi tekrar bi gözden geçirin derim karşınızdaki daha fazla bağlanmadan
Haklı olabilirsiniz.. ben kendimi gerçekten zorluyorum inanmak istiyorum ama olmuyor sanırım.. Umarım çözebilirim .

Uzun soluklu bi ilişkiden çıkınca genelde çoğu kız böyle bi hataya düşüyor. Bende 19 yaşımda bu tip bişi yaşadım.:)
Madem istediğimle olmuyor beni sevene sans vereyım dedim. Hep o uğraştı o didindi. Utanmadan bir de şımarıklık yaptım çekti garibim.
Şuan sevgilin ne yapsa da sevemiceksin. Sevilecek kişi baştan anlaşılıyor. Sen onunla yaralarını sarmak istedin.
İnsan yükü ağır bir süre sonra senin de onun da sabrı taşacak. Yanında durmak bile seni sinir edecek.
Bence ayrılık sonunda kendine toparlanma süresi koymalısın. Benim o olaydan sonra 3 yılımı aldı. Umarım senin kısa sürer.:)

Canım eski iliskiden dolayı olacağını düsünmüyorum sonucta sorun olsaydı eğer yeni bir iliski senin icin sorun olurdu olucaksa eğer, belki de karsı tarafa yeterince ısınamamandan kaynaklanıyor belki de yeni bir iliski icin hazır değilsin cünkü yeni iliski emek ister sende o gücü görüyormusun? :)

Uzun soluklu bi ilişkiden çıkınca genelde çoğu kız böyle bi hataya düşüyor. Bende 19 yaşımda bu tip bişi yaşadım.:)
Madem istediğimle olmuyor beni sevene sans vereyım dedim. Hep o uğraştı o didindi. Utanmadan bir de şımarıklık yaptım çekti garibim.
Şuan sevgilin ne yapsa da sevemiceksin. Sevilecek kişi baştan anlaşılıyor. Sen onunla yaralarını sarmak istedin.
İnsan yükü ağır bir süre sonra senin de onun da sabrı taşacak. Yanında durmak bile seni sinir edecek.
Bence ayrılık sonunda kendine toparlanma süresi koymalısın. Benim o olaydan sonra 3 yılımı aldı. Umarım senin kısa sürer.:)
Umarım.. Yorumun için çok teşekkür ederim :))

Canım eski iliskiden dolayı olacağını düsünmüyorum sonucta sorun olsaydı eğer yeni bir iliski senin icin sorun olurdu olucaksa eğer, belki de karsı tarafa yeterince ısınamamandan kaynaklanıyor belki de yeni bir iliski icin hazır değilsin cünkü yeni iliski emek ister sende o gücü görüyormusun? :)

Başta buna inanıyordum kendim için ama yok sanırım ..

Back
X