Biriyle tanistim ve kisa bir sure sonra ondan ciddi anlamda etkilendim. O kadar etkilendim ki 2-3 ay boyunca surekli kalbimde hic gecmeyen bir carpinti vardi. Tek bir gun bile gectigini gece rahatca uyudugumu bilmiyorum. Hatta bu gidisatin kalp krizi gecirmeme sebep olmasindan korkuyordum. Neyse sonra biz gorusmeye basladik ama benim duygularim olsa da o bana karsi bir sey hissetmiyordu. Beni tanimasini istedigimden bir sure bir yerlerde oturup sohbet ederek gecirdik. ilk zamanlar onun yaninda cok geriliyordum, konusamiyordum ama zamanla alistim. kalbim de rahatladi normale dondu. O da zaman gectikce benden hoslanmaya basladi hatta sevmeye basladigini da dusunuyorum.
Her sey buraya kadar guzel gorunuyor degil mi? Fakat soyle bir durum var. Ona inanilmaz deger veriyorum. Gorusecegimiz zamanlar bir aksilik ciktiginda gorusmemiz birazcik ertelendiginde inanilmaz uzuluyorum. Ama sunu farkettim ben ondan fiziksel olarak etkilenmiyorum. Elimi tuttugunda beni optugunde icim titremiyor, kalbim carpmiyor. Onu gormek, sesini duymak istiyorum, yaninda olmaktan hoslaniyorum ama neden fiziksel olarak etkilenmiyorum?
Boyle bir durumda olunca ona karsi durust olmadigimi hissediyorum.
Her sey buraya kadar guzel gorunuyor degil mi? Fakat soyle bir durum var. Ona inanilmaz deger veriyorum. Gorusecegimiz zamanlar bir aksilik ciktiginda gorusmemiz birazcik ertelendiginde inanilmaz uzuluyorum. Ama sunu farkettim ben ondan fiziksel olarak etkilenmiyorum. Elimi tuttugunda beni optugunde icim titremiyor, kalbim carpmiyor. Onu gormek, sesini duymak istiyorum, yaninda olmaktan hoslaniyorum ama neden fiziksel olarak etkilenmiyorum?
Boyle bir durumda olunca ona karsi durust olmadigimi hissediyorum.