• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem suçlu hem güçlü

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.

eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.
Elif boşanmayı ne zaman düşünceksin? Meraktayım..

Evlisiniz diye göbek bağı ile birbirinize bağlanmadınız ya? Evlendiğimden bu güne eşim bi sürü düğüne tek gitti.biraz bırakın nefes alsınlar bu kadar baskıcı olmayın yahu.
Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?

Bu kadar güvensiz, şüpheci bir evlilikte, ısrarla hayatı kendine zindan etmek niye ?

Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?
Eşini, sen daha iyi tanırsın seni neden götürmediğini az çok tahmin edebilirsin.konularından bildiğim kadarıyla söyleyeyim çok takıyorsun ve istediğin olana kadar peşini bırakmıyorsun galiba.

Konuşmuşlar erkek erkeğe gideriz denmiş

Bunun üzerine ben eşimi de getirdim şık olmaz da ondan seni götürmek yerine gitmiyor

Yarın olan düğün bugün konuşulmaz ki ayrıca

Şöyle düşün kız arkadaşların ile giderken birisi eşini de getirse laf etmez misin kadınların arasında ne işi var diye

Her adımınızı birlikte atma zorunluluğu yok ki ayrıca

Eşini, sen daha iyi tanırsın seni neden götürmediğini az çok tahmin edebilirsin.konularından bildiğim kadarıyla söyleyeyim çok takıyorsun ve istediğin olana kadar peşini bırakmıyorsun galiba.
Gerçekten bilmiyorum yani neden ısrarla benimle gitmek istemiyo bilmiyorum

Konuşmuşlar erkek erkeğe gideriz denmiş

Bunun üzerine ben eşimi de getirdim şık olmaz da ondan seni götürmek yerine gitmiyor

Yarın olan düğün bugün konuşulmaz ki ayrıca

Şöyle düşün kız arkadaşların ile giderken birisi eşini de getirse laf etmez misin kadınların arasında ne işi var diye

Her adımınızı birlikte atma zorunluluğu yok ki ayrıca
Ya işte emin olamıyorum erkk arkadaşlaryla gerçekten anlaştığına bide ben kz arkadaşlarmla anlaşsam ve eşimin bu derece istediğini üzüldüğünü görsem gel derim inan

Back
X